19/Οκτ/22
Σοκ! Εταιρία κατασκεύασε ρομποτικές κούκλες του σεξ

Σοκ! Εταιρία κατασκεύασε ρομποτικές κούκλες του σεξ, που παραπέμπουν σε σατανίστριες…

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση αμερικανικής εταιρίας να κατασκευάσει ανθρωπόμορφες ρομποτικές κούκλες του σεξ, που παραπέμπουν σε σατανίστριες και βαμπίρ. Οι κούκλες του Σατανά φτιάχτηκαν για να ικανοποιούν τις πιο σκοτεινές και διεστραμμένες ορέξεις των πελατών.

Όλα ξεκίνησαν όταν εργαζόμενος στη RealDoll, που συστήθηκε σαν εκπρόσωπός της με το ψευδώνυμο Μπρικ Ντολμπάνγκερ, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τα τελευταία, πολύ ανατριχιαστικά δημιουργήματα της εταιρίας με έδρα στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνιας.

Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε τη ρομποτική κούκλα του σεξ Kitty, η οποία χάρη στις επεμβάσεις των τεχνικών της εταιρίας μοιάζει εντυπωσιακά με άνθρωπο και συστήνεται στους χρήστες του διαδικτύου σαν «το μοντέλο εφιάλτης».

Οποίος τράβηξε τη φωτογραφία την έβαλε να ποζάρει ολόγυμνη ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τη διαβολική κούκλα Τσάκι, που τρομοκράτησε όσους παρακολούθησαν τα franchise θρίλερ «Η κούκλα του Σατανά». Σαν να μην ήταν αρκετά ανατριχιαστικά όλα αυτά, η Kitty εμφανίζεται σαν «η σύζυγος του Τσάκι» κάνοντας πολλούς χρήστες του Instagram να σχολιάσουν ότι μοιάζει με βαμπίρ που ερωτεύτηκε τον πιο τρομακτικό δαίμονα του κινηματογράφου.

Τα σχόλια διαμαρτυρίας τα οποία ακολούθησαν δεν ήταν τίποτα μπροστά στο κύμα αγανάκτησης που κατέκλυσε την ανάρτηση της δεύτερης φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται η «σατανίστρια» Gaelle. Την απόκοσμη φιγούρα της ρομποτικής κούκλας συνθέτουν τα ολόισα μαύρα μαλλιά, τα καταγάλανα γαλάζια μάτια και το διπλό piercing στο κάτω χείλος, ενώ δύο τεράστια τατουάζ τής δίνουν «διαβολική» υπόσταση. Στο στήθος της δε φιγουράρει η πεντάλφα, πάνω από ένα τεράστιο ανθρώπινο κρανίο, σύμβολα χρησιμοποιούν οι σατανιστές.

Ο σάλος που ξέσπασε έγινε ακόμη μεγαλύτερος, όταν χρήστες του Instagram επανέφεραν στο προσκήνιο δηλώσεις που είχε κάνει ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά Αντον ΛαΒέι πριν από τον θάνατό του, το 1997. Σε αυτές είχε προβλέψει ότι θα δημιουργηθούν ανθρωπόμορφες ρομποτικές κούκλες του σεξ και τις είχε συστήσει στους ακολούθους του σαν εκτόνωση των σκοτεινών επιθυμιών τους.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:newsbreak

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *