12/Μαρ/20
Σοκ! 32χρονη μητέρα έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή...

Σοκ! 32χρονη μητέρα έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή…

Μια 32χρονη μητέρα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρέσυρε δύο εφήβους στο σπίτι της και κακοποίησε σεξουαλικά τον έναν από τους δύο, παρά το γεγονός ότι το αγόρι ήταν μόλις 14 ετών.

Η Τάι Βίνσεντ κάλεσε τους δύο 14χρονους στο σπίτι της στο Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας, προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό, αφού τους είδε να παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο.

Ανυποψίαστα, τα παιδιά δέχτηκαν την πρόσκληση και η γυναίκα τα οδήγησε στο σπίτι της.

Αφού κάθισαν στην κουζίνα, οι τρεις τους άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 ετών και πήγαιναν σχολείο.

Στη συνέχεια οδήγησε το ένα από τα αγόρια στην κρεβατοκάμαρά της και έκανε σεξ μαζί του, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε μια επιτροπή στο δικαστήριο του Γκλούτσεστερ.

Μάλιστα, όπως γράφει η DailyMail, η Βίνσεντ που είναι μητέρα τριών παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου 2018, αλλά υποστηρίζει ότι πίστευε ότι ήταν πάνω από 16 ετών.

Η εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμίθ ανέφερε αναλυτικά: «Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γυμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σεξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα».

Στη συνέχεια η εισαγγελέας δήλωσε: «Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της. Μετά βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει. Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω».

Τέλος, από την πλευρά της, η 32χρονη παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι, αλλά ισχυρίζεται ότι της είχε πει ότι ήταν πάνω από 16 χρονών.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *