13/Οκτ/22
Στάθης Αλεξίου: «Μου ζητούν να σπάσω την καραντίνα για συνάντηση»

Στάθης Αλεξίου: «Μου ζητούν να σπάσω την καραντίνα για συνάντηση»

Η επιβολή του δεύτερου lockdown ήρθε για να αλλάξει για ακόμη μια φορά την καθημερινότητα όλου του πλανήτη και φυσικά όλων των Ελλήνων. Μοιραία, πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι έχουν πληγεί οικονομικά, ενώ πολλοί εργαζόμενοι έχουν «γονατίσει», αφού δεν εργάζονται. Ένας από αυτούς τους κλάδους που τόσο την άνοιξη όσο και τώρα έχουν υποστεί τεράστια ζημιά είναι και αυτός του πληρωμένου έρωτα και των συνοδών κυριών.

Ο Στάθης Αλεξίου, ο οποίος είναι ο νεότερος escort, αλλά και πορνοστάρ της Sugarbabestv, μιλάει στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στο σεξ αυτή την περίοδο. ∆ίχως φόβο και με πάθος αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή ενός συνοδού την περίοδο που δεν έχει το δικαίωμα στην εργασία.

«Από την αρχή της καραντίνας αναγκάστηκα να σταματήσω την εργασία μου. Για ακόμα μια φορά ο κλάδος μας έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, αφού και στο πρώτο lockdown ήμασταν αυτοί που πρώτοι βιώσαμε τις δυσκολίες της καραντίνας. Το κράτος δεν μου δίνει το δικαίωμα να δουλέψω αν και εγώ μέσα από αυτή τη δουλειά ζω και συντηρούμαι εδώ και περίπου έναν χρόνο». λέει στην “Μπαμ” ο εργάτης της Τέχνης του έρωτα και συνεχίζει:

«Καθημερινά δέχομαι δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα από πελάτες και πελάτισσές μου. Τώρα εν μέσω καραντίνας μου ζητάνε να τη «σπάσω» και να πάω στα σπίτια τους για μια συνάντηση ή για διανυκτέρευση. Μάλιστα, λόγω του κινδύνου που θα αντιμετωπίσω σπάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας, μου τάζουν μεγάλα χρηματικά ποσά που πολλούς θα δελέαζαν. Εγώ, βεβαίως, αρνούμαι, δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν επιτρέπεται ή που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία μου και των πελατών μου».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα