10/Μαρ/20
Στη Γερμανία ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ...

Στη Γερμανία ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ…

Την περίοδο της καραντίνας οι κούκλες του σεξ είχαν σημαντική αύξηση αγοράς, αφού απ’ ότι φάνηκε ζευγάρια ( και όχι μόνο) τις προτιμούσαν για την σεξουαλική τους ικανοποίηση. Το περίεργο είναι ότι, πριν μαθευτούν οι κούκλες του σεξ κυρίως στην εποχή του κορωνοϊού, προϋπήρχε οίκος ανοχής με sex dolls, στη Γερμανία.

Στο Ντόρτμουντ συγκεκριμένα, σ’ αυτόν τον οίκο ανοχής οι υπηρεσίες προσφέρονται αποκλειστικά από κούκλες. Το όνομά του είναι «Bordoll» και διαθέτει 15 διαφορετικές κούκλες, οι οποίες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά η μία από την άλλη, όπως διαφορετικό ύψος, χρώμα μαλλιών και σωματότυπο.

Το κόστος για ένα πελάτη, ο οποίος θέλει να περάσει μια ώρα με μια κούκλα του σεξ, είναι 80 ευρώ. Η ιδιοκτήτριά Evelyn Schwarz, ανέφερε ότι της έκανε εντύπωση η άμεση ανταπόκριση που υπήρχε και στη συνέχεια προσθέτει ότι, κάθε μία από τις κούκλες αυτές κάνουν κατά μέσο όρο 11 ραντεβού την ημέρα, όπου τα συνολικά κέρδη ανέρχονται στα 880 ευρώ ημερησίως.

Τέλος, δήλωσε ότι: «Οι περισσότεροι έρχονται από περιέργεια, αλλά το 70% αυτών, επιστρέφει ξανά, καθώς μένει ικανοποιημένος από την εμπειρία». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πολλοί από αυτούς που πηγαίνουν σ’ αυτόν τον οίκο ανοχής, αφήνουν τις γυναίκες τους να περιμένουν στο αμάξι, κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *