13/Νοέ/22
Τα 4 πιο περίεργα πράγματα που κάνουμε

Τα 4 πιο περίεργα πράγματα που κάνουμε, κατά την διάρκεια του σεξ…

Το σεξ είναι από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Υπάρχουν όμως αρκετές φυσιολογικές συμπεριφορές πάνω στην ερωτική πράξη, που όλοι κάνουν και αν κάποιος τις παρατηρήσει καλύτερα, είναι λίγο έως πολύ περίεργες.

1.Οι περίεργες φάτσες, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε, όταν φτάσουμε στην κορύφωση και στην ηδονή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει κάποιος να αφεθεί πλήρως στην διαδικασία, αλλά είναι κάτι που δεν παρατηρείται.

2. Ασταμάτητο γέλιο, είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να καταπιεστεί και να περιοριστεί μετά την πράξη , αφού εκεινη τη στιγμη, το ατομο αισθάνεται κάτι το απερίγραπτο.

3. Ψεύτικος ήχος οργασμού, κάτι το οποίο συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες πιο πολύ είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή θέλουν να βοηθήσουν τον παρτενέρ να “τελειώσει ” επιτυχώς.

4. Αναφορά πρώην, είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος. Στην καλύτερη περίπτωση θα διακοπεί η σεξουαλική επαφή και στη χειρότερη θα διακοπεί και η οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές από πολλούς/ πολλές να αφεθούν σωματικά και νοητικά, με αποτέλεσμα να μην ελέγχουν τις σκέψεις τους. Αδιαμφισβήτητα, είναι μια από τις πιο περίεργες στιγμές στο σεξ.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *