13/Νοέ/22
Τα 8 πιο παράξενα ρεκόρ στο Sex...

Τα 8 πιο παράξενα ρεκόρ στο Sex…

Πάμε να διαβάσουμε τα 8 πιο ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά ρεκόρ που αφορούν φυσικά το σεξ….

-Ο άντρας με την μακρύτερη σε μήκος εκσπερμάτιση! Ο Χορστ Σουλτζ έχει πετύχει την εκσπερμάτωση με το μεγαλύτερο μήκος στην ιστορία και για αυτό έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες. Η επίδοση του έφτασε στα 6 μέτρα ενώ πιστεύεται ότι το ύψος της συγκεκριμένης έφτασε τα 3,5 μέτρα.

-Συνεχίζουμε με το ρεκόρ αυνανισμού 9 ώρες και 58 λεπτά! Ο Masanobu Sato “έδωσ πόνο” για σχεδόν 10 ώρες. Όπως δήλωσε ο ίδιος αυνανίζεται συνεχώς και κάθε μερα. Δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του αν δεν αυτοικανοποιηθεί 2-3 ώρες μόνος του.

-Η γυναίκα με τους περισσότερους οργασμούς σε μία μέρα: 134 οργασμοί! Μπορεί να ακούγεται ιδανικό, αλλά φανταστείτε πόσο επίμονο είναι.

-Ο άντρας που ξεκούμπωσε τα περισσότερα σουτιέν από γυναίκες μέσα σε ένα λεπτό: 20 σουτιέν!

-Ο Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα από το Μεξικό είναι ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο. Μιλάμε για 48 εκατοστά! (σε στύση φυσικά). Το πρόβλημα είναι τεράστιο, αφού δεν μπορεί να κάνει σεξ με καμία κοπέλα, καθώς αυτό θα ήταν για την οποιαδήποτε βασανιστήριο.

-Αντίθετα, το χαμηλότερο μόριο είναι τα 2,6 εκατοστά. Και εδώ, ένα ωραίο δίλημμα θα ήταν αν θα προτιμούσαμε το πέος μας να είναι 48 ή 2,6 εκατοστά.

-Οι μεγαλύτεροι όρχεις που έχουν υπάρξει ήταν 66 εκατοστά και ανήκουν σε Αφρικανό (δεν μας κάνει εντύπωση)

-Η γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο στην ιστορία: 48,26 εκατοστά. Θα είχε ένα ενδιαφέρον να γνωριστεί ο τύπος με τα 48 εκατοστά και να συναντήσει τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ίσως τα βρίσκανε…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *