11/Οκτ/21
Το πολλά υποσχόμενο «Queens of the north»...

Το πολλά υποσχόμενο «Queens of the north»…

To «Queens of the north» έχει ανοίξει εδώ και περίπου 2 μήνες στο Ν.Ηράκλειο, πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Πλαπούτα 111 και η πορεία του έως τώρα στο χώρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολλά υποσχόμενη…

Το συγκεκριμένο strip club είναι ένα μαγαζί, το οποίο από την πρώτη στιγμή είχε και έχει υψηλές προσδοκίες και αυτό γιατί η ανταπόκριση αρκετών ανθρώπων από την αρχή ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Το ενδιαφέρον με το «Queens of the north» είναι ότι με το που εισέλθει κάποιος στο μαγαζί θα διαπιστώσει ότι το κλίμα είναι πολύ φιλικό και ο χώρος πολύ οικείος. Αυτό συμβαίνει διότι, οι χορεύτριες αλλά και το προσωπικό βοηθούν στο να εναρμονιστεί γρήγορα κάποιος με το κλίμα.

Από τη μία, οι κοπέλες του μαγαζιού είναι όμορφες με καλλίγραμμα κορμιά και δύσκολα κάποιος δεν θα μπει στον πειρασμό να κάνει έστω ένα χορό μαζί τους. Ο χορός τους είναι αρκετά ικανοποιητικός και αυτό που διακρίναμε είναι ότι δεν το κάνουν σαν “αγγαρεία”, αλλά επειδή το γουστάρουν. Από την άλλη, το προσωπικό είναι εκεί για να εξυπηρετήσει το κάθε πελάτη ξεχωριστά με τον καλύτερο τρόπο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *