23/Οκτ/22
«Το σ3ξ δεν γερνάει ποτέ»: Μια αλλιώτικη καμπάνια για την επαφή σε μεγαλύτερες ηλικίες

«Το σ3ξ δεν γερνάει ποτέ»: Μια αλλιώτικη καμπάνια για την επαφή σε μεγαλύτερες ηλικίες

Η πρωτοβουλία με τίτλο «S3x Never Gets Old» [Το σ3ξ δεν γερνάει ποτέ] αναδεικνύει ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, 55 ετών και άνω, από διαφορετικές εθνικότητες και σ3ξουαλικότητες σε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους τους.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες θέλουν να καταρρίψουν την αντίληψη πως η ερωτική πράξη γίνεται σπανιότερη όσο περνούν τα χρόνια, με την Replens, που εξειδικεύεται σε προϊόντα κατά της κολπικής ξηρότητας, να προωθεί την ιδέα πως οι σ3ξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία.

«Όταν αρχίζεις να μεγαλώνεις, ο κόσμος λανθασμένα συμπεραίνει πως σταματάς να κάνεις σ3ξ. Είμαστε περήφανες για τη συνεργασία με την Replens και το γεγονός πως καταρρίπτουμε το ταμπού ότι η σ3ξουαλικές επαφές σε εμάς τους ελαφρώς μεγαλύτερους συρρικνώνονται με την ηλικία. Πιστεύουμε ακράδαντα πως το σ3ξ δεν γερνάει ποτέ. Κάθε άλλο, είναι ολοένα και καλύτερο όσο πιο έμπειρος γίνεσαι!», λένε οι Rose και Linda, ένα από τα ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν.

Η πρωτότυπη καμπάνια δια χειρός Gate Films έφερε στην Replens MD το πρώτο βραβείο Diversity in Advertising, με έπαθλο δωρεάν διαφημίσεις αξίας 500.000 λιρών στο μετρό του Λονδίνου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *