Είναι σαφές ότι το να γράψεις ένα μίνι αφιέρωμα σε ένα Insta girl είναι κάτι το πολύ εύκολο. Όντως! Ο καθένας μπορεί να το κάνει, ωστόσο αυτοί που “κράζουν” τόσο εύκολα, μάλλον ξεχνούν και κάποιες λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, η πολιτική του Hot-news.gr είναι να έρχεται σε άμεση συννενόηση με τις κοπέλες τις οποίες ανεβάζουμε. Δεν επιλέγουμε τυχαία δυνατά προφίλ και απλά τα παρουσιάζουμε. Έχετε σκεφτεί εσεις που τα υποβαθμίζετε όλα, πόσο δύσκολο είναι να προσεγγίσεις προφίλ πανέμορφων κοριτσιών με χιλιάδες φόλλουερς? Απαντούν σε όλους? Και αν ναι, μπορούν όλοι να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό κατά την επικοινωνία?

Διότι πολύ φοβάμαι ότι ο τρόπος κάποιων κυρίων είναι τόσο αποκρουστικός και παρωχημένος, ώστε μετά από λίγο αυτά τα κορίτσια θα τον αποφύγουν ευγενικά. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να έρχεσαι σε επαφή με αυτά τα άτομα, τα οποία καλώς ή κακώς νιώθουν ότι μέσα από τους followers έχουν μία εξουσία. Οπότε, όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέει.

Εν κατακλείδι, το Hot-news.gr έχει αποδείξει εδώ και μήνες το αν “ιδρώνει” στη δουλειά. Το να κάνουμε ανά 10 μέρες μία μεγάλη και ολοκληρωμένη συνέντευξη σε πρόσωπα, είναι κάτι που για άλλους είναι τόσο τεράστια διαδικασία, που βαριούνται και μόνο στη σκέψη να την κάνουν.

Εν κατακλείδι, αυτός που είναι ο πιο αδύναμος είναι αυτός που ξεκινά πρώτος την επίθεση. Αυτός που αντιλαμβάνεται ότι για να γράψει ένα ελκυστικό κείμενο, πρέπει να “κράξει” άλλες ιστοσελίδες. Όταν έχεις ανασφάλεια με αυτό που κάνεις, τότε είναι πολύ λογικό να σε ενδιαφέρει προτίστως να υποτιμήσεις τον άλλον. Το Hot-news.gr δεν επιτίθεται, μόνο αμύνεται…

Πολλά φιλιά σε όλους!!