14/Οκτ/22
Υπόθεση βγαλμένη από ταινία: Η παράνομη σχέση ιερέα – καλόγριας

Υπόθεση βγαλμένη από ταινία: Η παράνομη σχέση ιερέα – καλόγριας, το σ3ξ στην κουζίνα μέσα στο μοναστήρι και ο φόνος (video)

Ένας καθολικός ιερέας και μια καλόγρια καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο μιας άλλης καλόγριας της μονής, μια ιστορία που συνέβη στην Ινδία πριν από 30 χρόνια.

Ο ιερωμένος Thomas Kottoor και η αδελφή Sephy σκότωσαν την 21χρονη αδελφή Abhaya το 1992, καταστρέφοντας κάθε αποδεικτικό στοιχείο.

Το ζευγάρι τη σκότωσε όταν τους έπιασε να κάνουν σ3ξ. Η τοπική αστυνομία είχε πιστέψει μάλιστα την ιστορία τους, που έλεγε ότι η νεαρή καλόγρια είχε αυτοκτονήσει.

Η οικογένειά της δεν πίστεψε όμως ποτέ αυτή την εκδοχή και δεν σταμάτησε να ερευνά την υπόθεση. Η 55χρονη Sephy δεν σχολίασε τη δικαστική απόφαση, αλλά ο 69χρονος Kottoor συνέχισε να επιμένει στην αθωότητά του. «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Ο Θεός είναι μαζί μου».

Ένας τρίτος ιερωμένος, ο πατέρας Jose Poothrikkayil, κατηγορήθηκε από τον εισαγγελέα ότι διατηρούσε επίσης σ3ξουαλική σχέση με τη Sephy. Αυτός συνελήφθη για τον φόνο το 2008, αθωώθηκε όμως αργότερα λόγω έλλειψης στοιχείων.

Αυτά έγιναν στη μονή Άγιος Πίος Ι’ στην Κοταγιάμ της Ινδίας εκείνο τον Μάρτιο του 1992, όταν η αδελφή Abhaya σηκώθηκε τα ξημερώματα από το κρεβάτι της για να πιει νερό.

Στην κουζίνα βρήκε το παράνομο ζευγάρι να κάνει σ3ξ, το μοιραίο λάθος που της στοίχισε τη ζωή της.

YouTube player

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: irafina.gr

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *