Το Hot-news.gr έχει μπει για τα καλά στον κόσμο του Instagram και προσπαθεί να ανακαλύπτει συνεχώς ενδιαφέροντα προφίλ που αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας (βρείτε το προφίλ μας και καντε μας follow πατώντας εδώ). Πλήθος γυναικείων προφίλ υπάρχουν στο Instagram που προσφέρουν καυτό τους υλικό επί πληρωμή σε followers τους.

Αυτό που διαπιστώσαμε, σε μία μικρή έρευνα που κάναμε είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των προφίλ αυτών είναι fake. Χρησιμοποιούν φωτογραφίες και βίντεο όχι τόσο γνωστών πορνοστάρ του εξωτερικού και εξαπατούν τους followers τους, κάνοντας να νομίζουν ότι αυτές απεικονίζονται σε αυτό το υλικό.

Μάλιστα, πίσω από πολλά τέτοια προφίλ κρύβονται άντρες και όχι γυναίκες, που έχουν σκαρφιστεί αυτή τη “κομπίνα” για να βγάζουν αρκετά χρήματα την ημέρα.

Το Hot-news.gr συνιστά στους άντρες να προσέχουν που δίνουν τα χρήματά τους και να ελέγχουν τι κρύβεται πίσω από κάθε προφίλ. Εμείς με τη σειρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρουσιάζουμε όμορφα προφίλ που θα έχουμε “τσεκάρει” από πριν ότι πρόκειται για αληθινά.