14/Νοέ/22
Όταν ο αυνανισμός και η Λάουρα Νάργες συναντήθηκαν σε πρωινή εκπομπή...

Όταν ο αυνανισμός και η Λάουρα Νάργες συναντήθηκαν σε πρωινή εκπομπή…

Η Λάουρα Νάργες είναι μία πολύ αυθόρμητη παρουσιάστρια, η οποία πολλές φορές λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς να το υπολογίζει και πολύ. Το hot-news.gr έρχεται να σας υπενθυμίσει μία πολύ χιουμοριστική στιγμή, όταν εκείνη συμμετείχε στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν καλεσμένη ειδικός, που μίλησε για το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο στο σεξ. Η συζήτηση είχε πάρει φωτιά, με την ψυχολόγο να αποκαλύπτει ότι πολλές νέες γυναίκες δεν αυνανίζονται γιατί το θεωρούν μη ηθικό. “Σοβαρά;”, ήρθε η αυθόρμητη απορία της Λάουρας Νάργες, που εκφράστηκε με μεγάλη δόση έκπληξης. Όλοι στο πάνελ ξέσπασαν σε γέλια για την τρομερή απορία της Λάουρας, με την ίδια να κρύβει το πρόσωπό της από την ντροπή της.

Παρόλο αυτά, σε κάθε περίπτωση πρέπει να τονίσουμε πως αυτή η ιδιαίτερη τοποθέτηση της Λάουρας μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, από τη στιγμή που με τον τρόπο της ξεκαθαρίζει πως φυσιολογικός είναι ο αυνανισμός για τις γυναίκες. Ίσως αρκετές νέες κοπέλες που τη θαυμάζουν και φέρονταν ενοχικά στο συγκεκριμένο θέμα, να σκέφτηκαν πως η αυτοϊκανοποίηση είναι υγεία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα