12/Ιούν/21
Μαρία Κορινθίου: Η γυμνή φωτογράφισή της...

Μαρία Κορινθίου: Η γυμνή φωτογράφισή της…

Η Μαρία Κορινθίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει κανονικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Μας ενημερώνει συχνά μέσα στο τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media με ξεχωριστές και συναρπαστικές φωτογραφίες.

Η Μαρία Κορινθίου είχε ποζάρει για λογαριασμό του «Down Town» πιο σέξι από ποτέ με το περιοδικό να την είχε χαρακτηρίσει ως Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με ένα ζιβάγκο και χωρίς εσώρουχο, αναδεικνύοντας χυμώδες το σώμα της.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, σαν την Kardashian, για το Down Town και άναψε φωτιές! Η ίδια τότε δήλωσε ετοιμοπόλεμη για την κριτική που θα δεχτεί, ενώ στην ερώτηση του Πάνου Ζόγκα γιατί δεν τολμά να κάνει αρετουσάριστη φωτογράφιση, σχολίασε:

«Εξαρτάται, δεν ξέρω. Όλα τα περιοδικά θα βάλουν φίλτρα, θα βάλουν φώτα, απορώ γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουν ενοχοποιήσει όλα αυτά. Και ποιος δεν βάζει φίλτρα, σήμερα; Ακόμα και η Ζιζέλ βάζει φίλτρα όταν φωτογραφίζεται. Όχι»;

Μεταξύ άλλων η Μαρία είχε αποκαλύψει γιατί επιλέγει να φοράει συνέχεια μαύρα, αν είχε πρόταση για το Nomads (ναι είχε), για το αν ο Γιάννης Αϊβάζης γνώριζε από πριν το κόνσεπτ της φωτογράφησής της στο περιοδικό.

Φυσικά μίλησε και για την κόρη της, Ισμήνη, ενώ έκανε και μια πρόβλεψη για τα όσα θα πουν οι κακές γλώσσες σχετικά με την επιλογή να στηθεί στο φακό α λα Kim Kardashian. «Τι να πουν; Ό,τι και να λένε, από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, δεν δίνω καμία σημασία», λέει η Μαρία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *