04/Δεκ/22
Σας παρουσιάζουμε τα «ατού» όλων των strip clubs της Αθήνας (ή σχεδόν όλων)

Σας παρουσιάζουμε τα «ατού» όλων των strip clubs της Αθήνας (ή σχεδόν όλων)

Κάθε strip club έχει τα «ατού» του! Διαθέτει κάτι που το κάνει ξεχωριστό και μοναδικό. Όλα τα στριπτιτζάδικα τα οποία διαφημίζονται στο hot-news.gr έχουν κάτι να επιδείξουν…Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε για κάθε ένα από τα μαγαζιά ξεχωριστά το δυνατό τους σημείο..Βλέπετε, υπάρχετε πολλοί ακόλουθοι μας στο Instagram που συνέχεια μας ρωτάνε ποιο strip club σας προτείνουμε να επισκεφθείτε.

Δεν υπάρχει απάντηση, καθώς έχει να κάνει με την προσωπικότητα κάθε ατόμου και τι του ταιριάζει. Αυτό που σε μένα μπορεί να φαίνεται υπέροχο, σε σένα μπορεί να φαίνεται ανούσιο…

Alcatraz

Αν θες θεάματα υπερπαραγωγή με εντυπωσιακά κοστούμια, σκληρά live sex shows και κάτι να θυμίζει περισσότερο κλαμπ από ότι στριπτιτζάδικο, ώστε να μπορείς να πάρεις και μία φίλη μαζί σου, τότε το «Alcatraz» είναι η καλύτερη επιλογή.

Kinky Opera 

Το μαγαζί που νιώθεις άρχοντας. Εκεί αν θες να χαλάσεις πολλά λεφτά, είναι το κατάλληλο μέρος. Ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις πολλές μέρες την εβδομάδα την πορνοστάρ της Sugarbabes.tv, Christy White. Το «Kinky Opera» σου βγάζει κάτι πολύ vip στην αισθητική του και όλοι το έχουμε ανάγκη αυτό.

Babylon

Το μαγαζί αυτό είναι φτιαγμένο για εκείνους που θέλουν να μιλήσουν με τις γυναίκες και να φλερτάρουν. Δεν είναι το club που θα σε ξεσηκώσει, αλλά σίγουρα το «Babylon» ευνοεί το κλίμα στο οποίο ο πελάτης θα αφοσιωθεί σε μία γυναίκα και θα ζήσει το απόλυτο όνειρο μαζί της με αρχή, μέση, τέλος.

Golden Queens 

Εργοστάσιο χορών. Φθηνοί χοροί για το κοινό που πιέζεται οικονομικά με πολύ δυνατές γυναίκες. Είναι το μαγαζί που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση στους απλούς χορούς. Δεν πεθαίνει ποτέ το μαγαζί αυτό, είναι συνεχώς σε μία διαρκή κίνηση και αν είσαι πολύ καυλωμένος, είναι η καλύτερη λύση.

Athens Queens

Εξίσου φθηνό μαγαζί με χορούς των 5 ευρώ και μία από τις πιο όμορφες σκηνές των strip clubs. Το προτείνουμε σε όποιον γουστάρει να έχει πολλές επιλογές γυναικών γιατί σίγουρα στο συγκεκριμένο μαγαζί οι κοπέλες νιώθεις πως είναι αμέτρητες.

Queens of north 

Ίσως οι πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε δει σε strip club μαζεμένες, αλλά και ένα οικογενειακό κλίμα που σε κάνει να θες να πας και να ξαναπάς. Δύσκολο να μην περάσεις ωραία, καθώς το ότι βλέπεις τις γυναίκες να περνάνε ωραία στην πραγματικότητα, ανεβάζει συνολικά το κλίμα του μαγαζιού.

Elite 

Ένα ατελείωτο πάρτυ επικρατεί στο συγκεκριμένο μαγαζί στο Γκάζι. Χοροί, εκπλήξεις και γυναίκες που νιώθεις ότι δεν δουλεύουν, αλλά διασκεδάζουν. Σίγουρα απευθύνεται σε εκείνον που έχει στο μυαλό του το στριπτιτζάδικο περισσότερο ως συνώνυμο της χαράς, παρά της απομόνωσης. Θα λέγαμε πως στο «Elite» κυριαρχεί ο αυθορμητισμός.

String

Η πιο φθηνή λύση στο Γκάζι για να περάσεις καλά χωρίς να σου φύγει μία περιουσία. Μικρό μαγαζάκι που σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Στο «String» είναι όλα εύκολα για τον πελάτη και δεν νιώθει ποτέ ασήμαντος, είτε χαλάσει πολλά, είτε λίγα. Ενδείκνυται για παρέες νέων που βγαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν οικονομικό ταβάνι.

FBI

Η διακριτικότητα είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει. Δεν απευθύνεται σε εκείνον που θέλει να διασκεδάσει, αλλά στον πελάτη του strip club παλιάς κοπής. Το κλίμα είναι πολύ ζεστό και δεν αξίζει να πας απλά για να χαλάσεις 20-30 ευρώ.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *