08/Ιούν/22
Τατουάζ στο μουνί: «Πονάει αλλά είμαι γενναία...» Ποια το είπε;

Τατουάζ στο μουνί: «Πονάει αλλά είμαι γενναία…» Ποια το είπε;

Τα τατουάζ είναι μια τέχνη που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Άλλοι διαλέγουν ένα μικρό διακριτικό σχέδιο και άλλοι μεγαλύτερα σχέδια για να κοσμήσουν το σώμα τους. Υπάρχουν όμως, και αυτοί που επιλέγουν να «γεμίσουν» ολόκληρο το κορμί τους με μελάνι.

Μία από αυτούς είναι η 34χρονη Becky Holt. Η Βρετανίδα σταρ του OnlyFans, όχι μόνο τόλμησε να ζωγραφίσει όλο της το σώμα αλλά ακόμη, και ένα απόκρυφο σημείο. Το αιδοίο της.

Διαβάστε επίσης: Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε
Ναι, καλά διαβάσατε! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια χρειάστηκαν πέντε συνεδρίες για να καταφέρει ο καλλιτέχνης να ολοκληρώσει το σχέδιο του στην ευαίσθητη περιοχή της.

«Πονούσα απίστευτα. Είναι πολύ ντροπιαστικό να έχεις έναν καλλιτέχνη ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά έπρεπε να το τελειώσω καθώς θέλω το σώμα μου να είναι γεμάτο με τατουάζ», είπε η Βρετανίδα στο Ark Media για την πέμπτη και τελευταία συνεδρία στην οποία υποβλήθηκε στις 5 Ιουλίου.

Η Becky Holt έχει ξοδέψει πάνω από 42.000 δολάρια σε τατουάζ ώστε να ζωγραφίσει ολόκληρο το σώμα της, ακόμα και τα πιο επίμαχα σημεία. Η ίδια δεν αποκάλυψε το σχέδιο που αποφάσισε να κοσμήσει την ευαίσθητη περιοχή. Ωστόσο, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει ένα τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή μίλησε για τους πόνους που ένιωθε καθώς χρειάστηκε να κάτσει σε μια καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά όσο ο tattoo artist τη «χτυπούσε» με τη βελόνα. Αλλά και η αποθεραπεία, όπως εξήγησε, είναι εξίσου δύσκολη.

Σεξ και τατουάζ
Η ίδια αναφέρθηκε στη σεξουαλική δραστηριότητα μετά από ένα τέτοιο τατουάζ. Σύμφωνα με την ίδια, ο κόλπος της είναι ακόμα πρησμένος και ένα μήνα μετά δε μπορεί ακόμα να κάνει σεξ με τον σύντροφό της, Μπεν.

«Δεν θα μπορούμε να έρθουμε “κοντά” μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία, κάτι που θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, καθώς έχουμε πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή. Μόνο προκαταρκτικά για τον σύντροφό μου, αυτή τη στιγμή! Όταν του έδειξα πόσο πρησμένο ήταν, αστειεύτηκε και μου έδειξε μια φωτογραφία ενός χαρακτήρα «Monsters In.», λέγοντας ότι το αιδοίο μου έμοιαζε με τη φωτογραφία», αποκάλυψε η λάτρης του τατουάζ.

Η Becky Holt πιστεύει πως είναι μια από τις ελάχιστες γυναίκες που τόλμησαν να «χτυπήσουν» τατουάζ στο αιδοίο και λέει πως οι θαυμαστές της, την επαίνεσαν για την πράξη της.

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γενναία είμαι που έκανα τατουάζ στα κάτω χείλη μου. Δεν είμαι σίγουρη πόσοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν το συγκεκριμένο τατουάζ, αλλά φαντάζομαι ότι είμαι μία από τους λίγους» είπε η ξανθιά καλλονή.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *