01/Δεκ/22
Τα δημοφιλέστερα trends στο σεξ για το 2022...

Τα δημοφιλέστερα trends στο σεξ για το 2022…

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια με περιορισμούς και φόβο και το μέλλον να μην προδιαγράφεται πολύ φωτεινό, τα ζευγάρια αναζητούν τρόπους για να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Σύμφωνα με έρευνα από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge, μισοί από τους χρήστες λένε πως θέλουν να ανακαλύψουν νέες πτυχές τους στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους και περίπου το 80% θεωρούν σημαντικό οι σύντροφοί τους να είναι ανοιχτοί σε νέα δεδομένα στο σεξ. Οι sex experts θεωρούν πως τα trends που θα κυριαρχήσουν το 2022 στον σεξουαλικό τομέα αντανακλούν τη θέληση και την ανάγκη για πειραματισμό και πραγματοποίηση φαντασιώσεων. Παρακάτω τα 3 πιο δημοφιλή:

Στροφή σε sustainable τεχνικές

«Παρατηρώ πως όλο και περισσότεροι πελάτες μου αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον βοηθήματα, ερωτικά παιχνίδια και προϊόντα», λέει η Katie Lasson, σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων. «Η βιωσιμότητα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και επηρεάζει κάθε τομέα αυτή. Ο κόσμος δεν επιλέγει όσα γνωρίζει πως βλάπτουν το περιβάλλον και η ερωτική του ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα επαναφορτιζόμενα ερωτικά βοηθήματα ή όσα είναι φτιαγμένα από ασφαλή για το περιβάλλον υλικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επιλογής τους».

Επαφή χωρίς φιλιά η διείσδυση

«Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας και συνεχίζει να το κάνει. Αρκετοί άνθρωποι φοβούνται να έρθουν σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, ειδικά αν δεν γνωρίζουν καλά το άλλο άτομο, γι’ αυτό επιλέγουν να φτάσουν σε κορύφωση είτε με τον αυνανισμό είτε με (καλά καθαρισμένα) βοηθήματα. Επίσης, αρκετοί είναι εκείνοι που επιδίδονται σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς καμία επαφή. Ένα μασάζ, αγγίγματα ή αμοιβαίος αυνανισμός είναι αρκετός για εκείνους. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στο σεξ για την νέα χρονιά», ισχυρίζεται η σεξολόγος Kate Moyle.

Η αποδοχή της σεξουαλικότητας

«Η κατανόηση και η αποδοχή της σεξουαλικότητας του καθένα, του οργασμού και της ερωτικής επιθυμίας βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξη και την ευχαρίστηση όλων στο ερωτικό κομμάτι. Οι “ταμπέλες” αναγνωρίζονται από μερικούς ως βοηθητικές και από άλλους όχι. Αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε σχέση, επίσης. Αυτή η κατανόηση μάς κάνει να περνάμε καλά είτε μόνοι είτε με παρέα στο κρεβάτι», σύμφωνα με την Kate Moyle.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα