11/Νοέ/22
Τα 4 βήματα για να ζητήσεις αυτό που θέλεις στο σεξ...

Τα 4 βήματα για να ζητήσεις αυτό που θέλεις στο σεξ…

Το σεξ δεν είναι πάντα πυροτεχνήματα και happy ending, ακόμα και αν το πάθος περισσεύει μέσα στη σχέση. Υπάρχουν και οι αμήχανες στιγμές, οι φορές που τα πράγματα απλώς δεν λειτουργούν και που θα ήθελες κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο μόνος τρόπος να πάρεις αυτό που θέλεις είναι ζητώντας το. Παρακάτω θα δεις πώς θα το πετύχεις, ειδικά αν είσαι σε φάση που ντρέπεσαι να το κάνεις.

Καταρχάς αποδέξου τα θέλω σου

Πριν φτάσουμε στο σημείο να ζητήσουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να αποδεχόμαστε και να μην ντρεπόμαστε για τις επιθυμίες μας. Όσο τους βάζουμε φίλτρο, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να τις εκπληρώσουμε. Κάνες την αρχή μέσα από την αυτοικανοποίηση.

Ξεκίνα γράφοντας

Αν είσαι περισσότερο του γραπτού λόγου, δοκίμασε να σημειώσεις τις φαντασιώσεις, τις επιθυμίες ή τι δεν λειτουργεί για εσένα στο σεξ. Μπορεί να σε βοηθά το να ξεκινάς από την καταγραφή, έτσι ώστε να τα συνειδητοποιείς πιο εύκολα.

Χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη

Να θυμάσαι ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, αλλά είναι απαραίτητο να νιώθουμε την ασφάλεια και την οικειότητα να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Μία καλή λέξη που βοηθά τον πειραματισμό είναι η «περιέργεια». Ας πούμε, μπορείς να πεις ότι έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις μία συγκεκριμένη στάση ή το dirty talk. Αυτός ο τρόπος ανοίγει έναν διάλογο.

Η σωστή στιγμή

Αν δεν καθοδηγήσεις επιτόπου τον παρτενέρ σου, μην πιάνεις κουβέντα ενώ έχει αρχίσει το σεξ. Μπορείς να μιλήσεις για αυτό μία άλλη στιγμή και να ανακαλύψεις πώς το βλέπει ο άλλος. Ιδανικά, ας μην φέρνουμε κάποιον σε δύσκολη θέση, σε περίπτωση που δεν του αρέσει καθόλου αυτή η φαντασίωση. Όπως δεν θα σου άρεσε κι εσένα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *