12/Μαρ/21
Της κάλεσε Uber για να φύγει

Της κάλεσε Uber για να φύγει, γιατί δεν του άρεσαν τα ρούχα της για το ραντεβού τους….

Ξέσπασε σε κλάματα στο TikTok, η Nikki Jabs, μετά από την αρνητική τροπή που πήρε το ραντεβού της κι αυτό γιατί δεν άρεσε η ενδυμασία της στον συνοδό της και αγενέστατα, αυτός της κάλεσε Uber για να πάει σπίτι της.

Η Nikki φαίνεται αρχικά στο βίντεο μέσα στο Uber να κλαίει και να εξηγεί τι έγινε. Όταν του απάντησε πως αυτά τα ρούχα τα φοράει και στην υπηρεσία της ή ακόμα και όταν πηγαίνει στο σπίτι της, εκείνος ψυχρά της απάντησε: «Μπορώ να σου καλέσω Uber;»!

Στη συνέχεια του βίντεο, η Nikki εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή χαμογελάω αλλά προσπαθώ να μην κλάψω».

Όταν έφτασε στο σπίτι της, η Nikki μίλησε για την όλη άβολη και αγενή κατάσταση που βίωσε: «Είμαι πολύ λυπημένη γιατί πέρασα τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να φαίνομαι όμορφη και με έστειλε σπίτι με ένα Uber. Ποιος το κάνει αυτό; Με έστειλε σπίτι με έναν άγνωστο Παρασκευή το βράδυ» ανέφερε στο βίντεο που έχει 5.4 εκατομμύρια views.

Η Nikki βέβαια, με ένα δεύτερο βίντεο αποκάλυψε πως αυτό δεν ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε για την εμφάνισή της: «Όλα ξεκίνησαν με μικρά σχόλια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπως “γιατί φοράς τακούνια; Μου αρέσει όταν φοράς παπούτσια τένις. Γιατί έχεις βάλει τόσο μακιγιάζ; Μου αρέσει όταν είσαι φυσική”».

Αργότερα στο βίντεο, η Nikki εξήγησε ότι είχε αφήσει το laptop της στο σπίτι του και πήγε να το πάρει την παρακάλεσε να μείνει μαζί του. «Προσπάθησε να με αγκαλιάσει αλλά δεν είχα τίποτα γι αυτόν. Δεν τον άγγιξα καν και δεν έμεινα».

Στα σχόλια τους οι χρήστες του TikTok ανακουφίστηκαν όταν άκουσαν ότι είχε φύγει από μια τοξική κατάσταση. Ένας μάλιστα έγραψε: «Θα υπάρξει συγγνώμη και ικεσία. Σε παρακαλώ μην τον ακούσεις, θα χειροτερέψει. Είσαι όμορφη και αξίζεις πολλά περισσότερα!»

Ένας άλλος σχολίασε: «​Να θυμάσαι: Αυτό είναι στην αρχή. Αυτός έχει τώρα την καλύτερη συμπεριφορά του. Τρέξε».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *