13/Νοέ/22
Άνδρας: 5 πράγματα που χρειάζεται να κάνει πριν το σεξ...

Άνδρας: 5 πράγματα που χρειάζεται να κάνει πριν το σεξ…

Η προετοιμασία πριν την σεξουαλική πράξη είναι κάτι το οποίο θα μπορέσει να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δείχνεις σέξι. Αυτά είναι τα πράγματα που χρειάζεται να κάνει ένας άντρας πριν το σεξ…

1.Σεξουαλική διάθεση

Σύμφωνα με έρευνες είναι σημαντικό από πριν, να εστιάσεις σε αυτό που σε ερεθίζει γενικά σαν φαντασίωση και όχι σε αυτό που έχεις σκοπό να κάνεις στην παρτενέρ σου. Αυτό θα σε τονώσει αρκετά ψυχολογικά και σωματικά.

2.Ολοκλήρωση υποχρεώσεων

Αρκετές φορές, δεν έχουμε προλάβει να τελειώσουμε κάποιες υποχρεώσεις μας, με αποτέλεσμα να αγχωνόμαστε και να μην είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην στιγμή μας με μια γυναίκα. Είναι κανόνας, να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις δουλειές μας, γιατί μόνο έτσι θα είμαστε χαλαροί και άνετοι χωρίς έγνοιες.

3.Αποτρίχωση

Αναγκαία είναι επίσης η αποτρίχωση πριν το σεξ, γιατί έτσι η γυναίκα αισθάνεται μεγαλύτερη έλξη και σεξουαλική επιθυμία.

4.Ενδυμασία

Είναι σημαντικό πριν αντικρίσουμε κάποια, η ένδυση μας να είναι προσεγμένη και όσο το δυνατόν πιο σέξι. Αυτό θα της προκαλέσει θετικά συναισθήματα από την πρώτη στιγμή.

5.”Sexting”

Βοηθάει πολύ επίσης πριν βγεις με την σύντροφό σου, να ανταλλάζετε σεξουαλικά μηνύματα. Αυτό ωφελεί στο να την προκαλεί και να την διεγείρει.

Ετικέτες:

#Έρευνες
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *