11/Μάι/21

Έβαλε στοίχημα με την αδελφή της ποια θα κάνει πρώτη σεξ με τον πατέρα τους και τελικά… παντρεύτηκαν

Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάστηκε ένας 47χρονος από τη Νεμπράσκα, ο οποίος παντρεύτηκε την κόρη του, που είχε εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννησή της. Ο Travis Fieldgrove σύναψε σεξουαλική σχέση με το ίδιο του το αίμα, τρία χρόνια αφότου συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την Daily Star, η Samantha Kershner, η οποία ήταν 20 ετών όταν άρχισε να βλέπει σεξουαλικά τον πατέρα της, όχι μόνο τον είχε συγχωρήσει, αλλά ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να τα πάνε καλά.

Κανείς ωστόσο δεν φανταζόταν ότι θα έφθανε στο σημείο να ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι!

Σύμφωνα μάλιστα με τα δικαστικά έγγραφα, η νεαρή είχε βάλει στοίχημα με την ετεροθαλή αδερφή της ότι θα έκανε σεξ με τον Fieldgrove πριν από αυτήν! Και τελικά, όχι μόνο… κέρδισε, αλλά τον παντρεύτηκε!

Ωστόσο, δεν τους χώρισε ο θάνατος, αλλά ο… νόμος, καθώς ο 47χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών για αιμομιξία. Παράλληλα και η Kershner θα φυλακιστεί για 22.

Ο πατέρας της την εγκατέλειψε όταν γεννήθηκε το 2000 προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή με μια άλλη γυναίκα, ωστόσο επέστρεψε στα 17 της και τρία χρόνια αργότερα, ξεκίνησαν να έχουν σεξουαλική σχέση.

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν το θέμα μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του Fieldgrove και δεν δυσκολεύτηκαν να το επιβεβαιώσουν, καθώς το ζευγάρι «διαφήμιζε» τη σχέση του στα social media. Λίγο αργότερα, ο Fieldgrove και η Kershner ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι η σεξουαλική επιθυμία της Samantha για τον πατέρα της πήγαζε από έναν «ανταγωνισμό ζήλιας με την ετεροθαλή αδερφή της σχετικά με το ποια θα μπορούσε να κάνει σεξ με τον πατέρα τους».

Στην αρχή το ζευγάρι αρνήθηκε την αιμομιξία, ωστόσο ένα τεστ DNA έδειξε ότι υπήρχε 99,999% πιθανότητα ο Travis να είναι ο πατέρας της.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *