01/Σεπ/21
Έρευνα: Γιατί οι Βρετανοί έχουν αναβάλει επ' αόριστον τη σεξουαλική τους ζωή;

Έρευνα: Γιατί οι Βρετανοί έχουν αναβάλει επ’ αόριστον τη σεξουαλική τους ζωή;

Απολύτως μηδενικές ήταν οι σεξουαλικές εμπειρίες για το 12% των Βρετανών τα τελευταία τρία χρόνια σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Η σουηδική εταιρεία παραγωγής δονητών και σεξο-βοηθημάτων LELO παράγγειλε μια δημοσκόπηση, προκειμένου να αποκομίσει μια σαφή εικόνα των συνηθειών της υποψήφιας πελατείας, ειδικά στη Βρετανία.

Τα ευρήματα της έρευνας αποτυπώνουν ένα εντελώς άνυδρο τοπίο για ένα σεβαστό μερίδιο των Βρετανών. Συγκεκριμένα, 12 στους 100 από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι τα προηγούμενα τρία χρόνια δεν είχαν κανενός είδους ερωτική επαφή, εννοώντας το απόλυτο μηδέν. Όχι σεξουαλική συνεύρεση αλλά ούτε καν ένα φιλί.

Κόπωση, διαταραχή της ψυχικής και πνευματικής υγείας, όπως και το προχωρημένο της ηλικίας είναι οι κύριοι παράγοντες της σεξουαλικής ερήμου στην οποίαν ζουν κάποιοι Βρετανοί ως ανέραστοι, εκόντες-άκοντες. Ωστόσο, σε ένα ήδη άγονο υπέδαφος ως προς τις ορμές, από την αρχή του 2020 ήρθε να εγκατασταθεί και η πανδημία.

Οι νεότεροι, της ηλικιακής κατηγορίας 18-24 ετών και σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο μερίδιο 42,5% εξομολογούνται ότι η ερωτική τους ζωή επηρεάζεται αρνητικά από αισθήματα άγχους. Ειδικά όμως υπό την πολιορκία της Covid-19 η έρευνα της LELO δείχνει ότι πάνω από τα τρία τέταρτα των Βρετανών (76.5%) έκαναν λιγότερο σεξ το 2020, ασχέτως εάν η παρατεταμένη παραμονή στο σπίτι θα μπορούσε να ενθαρρύνει -τουλάχιστον χάρη στην άρση πρακτικών εμποδίων- την αύξηση στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών.

Όμως, η κόπωση από τον εγκλεισμό και τους περιορισμούς φαίνεται ότι είναι ο κυρίαρχος και καθοριστικός παράγοντας για την αναβολή του σεξ επ’ αόριστον. Πάνω από το 35% των ερωτηθέντων υπέδειξε την ανία και τη δυσφορία του εγκλωβισμού εξαιτίας της πανδημίας ως υπαίτιες για την αποχή.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ετικέτες:

#Βρετανοί #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *