10/Μάι/20
Έρευνα: Το σεξ μετά από τσακωμό είναι η καλύτερη σεξουαλική εμπειρία...

Έρευνα: Το σεξ μετά από τσακωμό είναι η καλύτερη σεξουαλική εμπειρία…

Το σεξ στα ζευγάρια μπορεί να γίνει βαρετό και μονότονο, όμως επικρατεί η άποψη ότι μετά από ένα τσακωμό, το σεξ εκείνη τη στιγμή μπορεί είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Μια έρευνα που έγινε από ιστοσελίδα γνωριμιών έδειξε ότι το 56% προτιμάει το σεξ μετά από τον καυγά. Το 35% απάντησε ότι το σεξ είναι η λύση για όλα τα προβλήματα, ενώ μια στις  πέντε γυναίκες αναφέρει ότι όταν γίνεται ένας  τσακωμός, η έννοια του συντρόφου γι’ αυτές εκείνη την χρονική στιγμή εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στην επιστημονική επιθεώρηση American Journal of Medicine, αποκάλυψαν ότι σεξ μετά από ένα καυγά μπορεί να γίνει τόσο εθιστικό, όσο η χρήση απαγορευμένων ουσιών. Γι’ αυτό ορισμένα ζευγάρια επιδιώκουν τους καυγάδες, για να έχουν μετά τέλειο σεξ.

Οι ψυχολόγοι όμως αντιτίθενται με αυτήν την άποψη, καθώς θεωρούν ότι τα ζευγάρια που έρχονται συνεχώς σε ρήξη, δεν πρόκειται να λύσουν έτσι τα προβλήματά τους και απλώς το σεξ είναι ένας τρόπος για να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *