19/Νοέ/22
Έρευνα: 4 οφέλη που έχει το πρόστυχο σεξ

Έρευνα: 4 οφέλη που έχει το πρόστυχο σεξ

Το πρόστυχο σεξ, σύμφωνα με την έρευνα της MedicalDaily, κάνει καλό στην υγεία. Αυτό το σεξ όχι μόνο αποτελεί το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά πιο συγκεκριμένα έχει και οφέλη στην ψυχική υγεία. Παρακάτω το hot-news σας παρουσιάζει τα 4 οφέλη που έχει το πρόστυχο σεξ.

1)Μειώνει το στρες

Το σεξ αδιαμφισβήτητα  μειώνει το στρες. Σύμφωνα με έρευνα, όσα ζευγάρια πραγματοποιούν BDSM καταστάσεις στην κρεβατοκάμαρά τους, έχουν χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης και μικρότερη ψυχολογική πίεση. Έτσι, τα ζευγάρια αισθάνονται πιο ευτυχισμένα στην καθημερινότητα.

2) Βοηθάει στην επικοινωνία

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα ζευγάρια που κάνουν πιο πρόστυχα πράγματα στο κρεβάτι, έχουν πιο ειλικρινείς σχέσεις και τείνουν να καταλαβαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Το γεγονός ότι απομακρύνουν τα ταμπού και δείχνουν την επιθυμία να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, αυξάνει ταυτόχρονα και την καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά τους.

3)Μειώνει τις τάσεις  για απιστία

Ο ψυχολόγος και ερευνητής Jeffrey Sumber αναφέρει πως τα ζευγάρια που κάνουν kinky πράγματα στο κρεβάτι τους δεν έχουν διάθεση απιστίας: «Το γεγονός ότι μοιράζονται τις ίδιες ιδέες γύρω από το σεξ  και το ότι χτίζουν εμπιστοσύνη μέσα σε αυτό, μειώνει την οποιαδήποτε διάθεση για απιστία».

4)Αυξάνει την αυτοπεποίθηση

Σύμφωνα με έρευνα,  οι άντρες που εφαρμόζουν BDSM σεξ με το ταίρι τους, είναι λιγότεροι νευρωτικοί, δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχουν ισορροπημένη ψυχική υγεία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα