20/Νοέ/22
Αισιοδοξία στη strip σκηνή για το Φθινόπωρο...

Αισιοδοξία στη strip σκηνή για το Φθινόπωρο…

Αισιόδοξοι είναι οι ιδιοκτήτες των στριπ σκηνών και για αυτό το λόγο και από Σεπτέμβριο θα περάσουν σε νέες επενδύσεις και ανοίγματα.

Η αισιοδοξία έγκειται σε δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι πως δεν θα έχουμε ένα νέο lockdown το Φθινόπωρο και ο δεύτερος πως δεν θα υπάρχουν περιορισμοί ως προς τις ώρες κυκλοφορίας.

Αυτό φαντάζει ίσως αρκετά αντιστρόφως ανάλογο με τα χιλιάδες καθημερινά κρούσματα και τους πολλούς θανάτους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες με κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν πως διαψεύδεται πως θα παρθούν τόσο οριζόντια μέτρια, ώστε να διακινδυνεύει η ομαλή νυχτερινή ζωή.

Τα νούμερα των εμβολιασμένων μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά (μέχρι στιγμής έχουν κάνει 5.991.000 περίπου την πρώτη δόση και έχουμε 5.697.000 ολοκληρωμένους εμβολιασμούς), ωστόσο υπάρχει μία αίσθηση αύξηση των ποσοστών από Σεπτέμβρη. Βλέπετε, πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να μπει το Φθινόπωρο και να επιστρέψουν σρη βάση τους για να πάρουν τη “μεγάλη” απόφαση του εμβολιασμού, οπότε προβλέπεται σε ένα μήνα από τώρα να έχουμε ξεπεράσει και τους 7.000.000 ολοκληρωμένους εμβολιασμούς. Αν προσθέσουμε και τα τεράστια νούμερα των ανθρώπων που έχουν νοσήσει και δεν κολλούν για 6 μήνες, τότε η αρχή του Οκτωβρίου θα μας βρει με μία σχετική ασφάλεια.

Για να δούμε…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *