13/Νοέ/22
Αποκαλυπτική η Ιωάννα Τούνη

Αποκαλυπτική η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο…

Με εντυπωσιακό τρόπο εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή “The 2Night Show” , του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συνέντευξη περιλάμβανε πολλά θέματα, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η εξομολόγηση του μοντέλου για το ροζ βίντεο.

Όταν της έγινε αναφορά για το επικείμενο, σεξουαλικού περιεχομένου, βίντεο της δήλωσε ότι : Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή, όσο ήμουν στο My Style Rocks. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το βίντεο. Είχα κάνει πολλές αναφορές και κατέβηκε από το διαδίκτυο. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι ασχολούνταν με κάτι, που με αφορούσε και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο. Απλά βγήκα και το έκανα όσο πιο αυθόρμητα γινόταν .

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν αισθάνεται δικαιωμένη με αυτό που έχει κάνει, τονίζοντας ότι : Δικαιωμένη δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση. Ότι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρόλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα . Ανέφερε επίσης τον τρόπο με τον οποίο άντλησε τη δύναμη, για να προχωρήσει : Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση .

Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks υπογράμμισε το γεγονός ότι, σε μια τέτοια κατάσταση ο άνδρας είναι αυτός που βγαίνει πάντα κερδισμένος, αφού τον επικροτούν όλοι, σε αντίθεση με την γυναίκα που δυσφημίζεται και κακολογείται . Επιπλέον, τόνισε ότι, ο σύντροφος της δεν άντεξε αυτήν την κατάσταση και αναγκάστηκαν να χωρίσουν.

Τέλος, επισημαίνει για τις σχέσεις της: Νομίζω δεν έχω δηλώσει ποτέ χωρισμένη. Δηλώνω σε σχέση ή ελεύθερη. Δεν είναι λίγο καρμίρικο το είμαι χωρισμένη; .

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *