16/Νοέ/22
Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που δεν έχεις όρεξη για σεξ...

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που δεν έχεις όρεξη για σεξ…

Το σεξ έχει πολλά οφέλη για την υγεία, την ενέργεια του ανθρώπου και πολλά ακόμα. Κάποιοι όμως ενώ έχουν ερωτική σύντροφο, δεν έχουν καθόλου όρεξη για σεξ. Αυτό έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την ψυχολογία, τις ορμόνες και μπορεί να είναι επίσης από επιλογή.

1)Ψυχολογία

Είναι ίσως ο πιο σημαντικός και συνηθισμένος παράγοντας, που κάποιος δεν έχει όρεξη για σεξ. Αρκετοί είναι αυτοί που αισθάνονται πίεση και άγχος, κάτι το οποίο μπορεί να τους μειώσει την απόδοση στο σεξ.

2)Ορμόνες

Οι ορμόνες συνδέονται άμεσα με την ερωτική διάθεση και μπορεί σε κάποιον, να είναι διαταραγμένες τόσο, που να μην έχει καταλάβει πώς ακριβώς μπορεί να τον έχουν επηρεάσει. Σ’ αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να γίνει μία ενδοκρινολογική εξέταση, έτσι ώστε να εξακριβωθεί η αιτία του προβλήματος.

3)Επιλογή

Μπορεί κάποιος λόγω του άγχους και της πίεσης να έχει τοποθετήσει το σεξ, σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με τις άλλες υποχρεώσεις του. Επίσης, μπορεί σε μια σχέση το σεξ να έχει γίνει βαρετό και να θεωρεί κάποιος ότι δεν έχει να του προσφέρει κάτι καινούργιο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *