14/Νοέ/22
Αυτος είναι ο λόγος που στην «υπηρεσία» των οίκων ανοχής είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας!

Αυτος είναι ο λόγος που στην «υπηρεσία» των οίκων ανοχής είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας!

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία θα μοιραστεί αμέσως τώρα το hot-news μαζί σας και αυτή αφορά τους οίκους ανοχής. Ξέρετε, αυτοί οι χώροι “κρύβουν” ένα μυστήριο, που πολλές φορές το να ξετυλίξεις το κουβάρι είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ένα πάγιο δεδομένο των χώρων αυτών είναι πως στην υπηρεσία (στην αργκό ονομάζεται “τσατσά” και “τσάτσος”) βρίσκονται άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας. Πολύ σπάνια θα δεις μία γυναίκα ή έναν άντρα κάτω από τα 50 να έχει αυτό το ρόλο.

Γιατί άραγε;

Για κάθε φύλο υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι. Όσον αφορά τις γυναίκες, οι επιχειρήσεις θεωρούν πως αν ο πελάτης δει μία όμορφη νεαρή “τσατσά” μπορεί να “κολλήσει” ερωτικά με εκείνη και να μην ασχοληθεί με την ιερόδουλη. Κάτι τέτοιο θα αποπροσανατόλιζε τον πελάτη ώστε να πληρώσει για να κάνει σεξ με την κοπέλα που εκπορνεύεται. Θα πρέπει η υπηρεσία σε καμία περίπτωση να εκπέμπει ερωτισμό.

Όσον αφορά τους άνδρες, έχουμε να κάνουμε με δύο λόγους. Πρώτον, ένας νεαρός άντρας στον ρόλο αυτόν θα μπορούσε να κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας πως είναι και “νταβατζής” της κοπέλας. Δεύτερον, οι ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων φοβούνται πως ο νεαρός άντρας μπορεί να δημιουργήσει κάποια ερωτική σχέση με την κοπέλα-ιερόδουλη, κάτι που θα εμπόδιζε την ομαλή λειτουργία του οίκου ανοχής.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι πληροφορίες που μας δόθηκαν από ανθρώπους που εργάζονται χρόνια σε τέτοιους χώρους. Το Hot-news.gr θα φροντίζει πολύ συχνά να μαθαίνει τα διάφορα “μυστικά” των οίκων ανοχής, ώστε να σας τα μεταφέρουμε…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα