18/Οκτ/22
Γιάννης Σπαλιάρας: Ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα;

Γιάννης Σπαλιάρας: Ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα;

Μπορεί να είχε εργαστεί και πριν το «Survivor» σε τηλεοπτικές παραγωγές του Mega (Κόκκινο δωμάτιο, Μίλα μου Βρώμικα), του Ant1 (Λόλα, Έρωτας) και άλλων καναλιών, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που «έκλεισε» μια τόσο μεγάλη συμφωνία, για μία σειρά με εκατομμύρια φανατικούς θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η «El Señor de los Cielos» είναι μια πολύ επιτυχημένη σειρά στο Netflix και για τις ανάγκες του ρόλου ο Γιάννης Σπαλιάρας υποχρεώθηκε να μιλήσει σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά και ελληνικά.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον δημοσιογράφοι από την Αμερική, που έψαξαν και ανακάλυψαν το βιογραφικό του γνωστού Έλληνα, ενώ του έχουν γίνει προτάσεις και για άλλες διεθνείς παραγωγές. Μάλιστα, τα αφιερώματα ήταν πολλά, όπως όταν η ιστοσελίδα popsugar φιλοξένησε θέμα για τον ηθοποιό, ενώ η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο ευχαρίστησε τους Έλληνες θεούς, οι οποίοι τους δώρισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Αυτή τη φόρα όμως οι θαυμαστές του θα τον απολαύσουν σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης καθώς ο ίδιος φωτογραφήθηκε για λογαριασμό αμερικανικού περιοδικού που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: «On time»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *