20/Νοέ/22
Γιατί δεν πρέπει να μασάτε τσίχλα πριν κάνετε σεξ…

Γιατί δεν πρέπει να μασάτε τσίχλα πριν κάνετε σεξ…

Είναι βράδυ και χαζεύετε την αγαπημένη σας σειρά αγκαλιά με τον σύντροφό σας. Και τότε πλησιάζει η στιγμή που ξέρετε πως θα φιληθείτε. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όλοι ή σχεδόν όλοι, πριν φιλήσουμε κάποιον; Να ελέγξουμε στα γρήγορα την αναπνοή μας.

Και εάν νιώσετε πως η ανάσα σας δεν είναι φρέσκια και μπορεί να μυρίζει λίγο περίεργα, πιθανότητα θα επιλέξετε να μασήσετε μια τσίχλα, ώστε να τη φρεσκάρετε. Όμως σε αντίθεση με ό, τι νομίζετε, δεν θέλετε να κάνετε αυτό το λάθος.

Είναι αλήθεια. Όπως το μπρόκολο ή το σκόρδο, έτσι και το κόμμι είναι κάτι που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε πριν κάνετε σεξ.

Δείτε μερικούς λόγους για τους οποίους θα θελήσετε να παραλείψετε να μασήσετε τσίχλα εάν σκοπεύετε να έρθετε σε ερωτική επαφή με το έτερό σας ήμισυ.

Η τσίχλα καταστρέφει το πεπτικό σας σύστημα

Όταν μασάτε τσίχλα το στομάχι σας είναι σε αναμονή του φαγητού, με αποτέλεσμα να εκκρίνει τα πεπτικά υγρά που βοηθούν στη διάσπαση της τροφής. Όταν όμως δεν συμβεί η διαδικασία της πέψης, το αποτέλεσμα είναι μια φουσκωμένη κοιλιά.

Επίσης το μάσημα της τσίχλας αντί της στερεάς τροφής, εισάγει στο πεπτικό σύστημα αέρα, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλετε να βγάλετε αυτόν τον αέρα από το στόμα.

Εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας αποτρέψουν από το να μασήσετε τσίχλα πριν τη σεξουαλική επαφή, απλά συνεχίστε την ανάγνωση.

Το κόμμι μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα τεστοστερόνης

Η μέντα -που βρίσκεται στο κόμμι μέντας-μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Το ιατρικό περιοδικό Urology , αναφέρει ότι οι αρσενικοί αρουραίοι στους οποίους δόθηκε τσάι από μέντα βίωσαν πτώση της έκκρισης τεστοστερόνης. Βεβαίως οι συμμετέχοντες δεν ήταν άνθρωποι, αλλά γιατί να το ρισκάρετε;

Εάν λοιπόν θέλετε φρέσκια αναπνοή, επικεντρωθείτε σε άλλους τρόπους για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία και όχι στις τσίχλες. Μπορείτε να βουρτσίζετε τακτικά τη γλώσσα σας μαζί με τα δόντια σας ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Επιπλέον, να πίνετε πολύ νερό, καθώς η αφυδάτωση μπορεί να μειώσει την παραγωγή σάλιου. Το σάλιο είναι απαραίτητο για τη φρέσκια αναπνοή, καθώς βοηθά στη διάσπαση των τροφίμων και αποτρέπει την τροφή να μείνει στα δόντια σας.

Αυτό που θα θέλατε να πίνετε λιγότερο ή ενδεχομένως να εξαλείψετε εντελώς, είναι το αλκοόλ. Το αλκοόλ παρεμβαίνει στην υγιή ισορροπία των βακτηρίων στο στόμα σας και το στεγνώνει. Τα δυσάρεστα αποτελέσματα; Μια δυσάρεστη αναπνοή που σας βάζει σε πειρασμό να μασήσετε μια τσίχλα

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *