27/Οκτ/22
Είναι μόλις 15 χρονών

Είναι μόλις 15 χρονών, αλλά εντυπωσιάζει το Instagram…

Είναι μόλις 14.5 χρονών, αλλά δεν της πολυφαίνεται! Είναι ένα νέο instagirl δηλαδή που το Hot-news.gr ξεχώρισε και της ζήτησε να μάθει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για εκείνη. Ο λόγος για την Δήμητρα (δείτε το προφίλ της πατώντας εδώ). Για να δούμε τι μας είπε.

«Μου αρέσει υπερβολικά ο χορός,η μουσική και να δοκιμάζω ρούχα και να βγάζω φωτογραφίες Γι’αυτό και στο μέλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ και με το μόντελινγκ και με τον χορό φυσικά. Εκτός από αυτό όμως μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και όταν μεγαλώσω σκέφτομαι διάφορους τρόπους γι’αυτό.

Επίσης σκέφτομαι να σπουδάσω ψυχολογία Αγαπημένο μου μέρος η Νέα Υόρκη στην οποία θέλω στο μέλλον να πάω οπωσδήποτε,σκέφτομαι ακόμη και να δουλέψω εκείΜου αρέσει γενικά να ταξιδεύω και εύχομαι να καταφέρω όταν μεγαλώσω να ταξιδεύω συνέχεια και γενικά στην ζωή μου να έχω περιπέτεια, να την ζήσω στο έπακρο.

Σε έναν άντρα η εμφάνιση με τραβάει και ο χαρακτήρας του με κρατάει. Θέλω να είναι ευδιάθετος, να μην είναι γκρινιάρης, να έχει πρέπουσα συμπεριφορά, να του αρέσουν επίσης τα ταξίδια, να είναι ειλικρινής πάντα και από εξωτερική εμφάνιση να είναι ψηλός, να έχει όμορφα χαρακτηριστικά.»

Ετικέτες:

#instagirl
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα