18/Οκτ/22
Ερευνα: Απολαμβάνουν πιο πολύ το λεσβιακό σεξ οι γυναίκες

Ερευνα: Απολαμβάνουν πιο πολύ το λεσβιακό σεξ οι γυναίκες

Το λεσβιακό σεξ είναι διαχρονικά μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις και των δύο φίλων. Σύμφωνα με μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά 74.7% στις ερωτικές τους επαφές, ενώ οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες κατά 61,6% και οι αμφιφυλόφιλες έρχονται σε οργασμό στο 58% των ερωτικών επαφών τους.

Κατά την ίδια έρευνα λοιπόν, οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες είναι πιο άνετες με το σεξ και αισθάνονται πιο οικεία με το γυναικείο σώμα και γι’ αυτό είναι σε θέση να προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες συντρόφους τους.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι το υψηλότερο ποσοστό οργασμών στις ομοφυλόφιλες γυναίκες μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αυξημένης γνώσης τους για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και το γυναικείο σώμα.

O Justin R. Garcia, επίκουρος καθηγητής, διευθυντής στο Ινστιτούτο Kinsey στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και ταυτόχρονα ένας από τους ερευνητές της μελέτης, ανέφερε πως αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για να βοηθήσει και τις υπόλοιπες σεξουαλικές μειονότητες να έρχονται σε συχνότερο οργασμό.

Η αλήθεια είναι πως οι λεσβιακές σεξουαλικές σχέσεις έχουν αυξηθεί, όπως δημοσίευσε και το ιατρικό περιοδικό The Lancet . Σχεδόν το 8 % των γυναικών ηλικίας 16 έως 74 ετών που ερωτήθηκαν, είχαν λεσβιακές σχέσεις. Για τους άνδρες, ο αριθμός των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι έχουν κάνει ομοφυλοφιλικό σεξ ήταν ποσοστό 4,8 % .

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *