27/Οκτ/22
Ευαγγελία Δερμετζόγλου

Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια πρώτου Survivor «Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σ3ξ» (βίντεο)

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η πρώτη νικήτρια του Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία με αφορμή το Survivor 4 μίλησε για τη δική της εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης το 2003.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που της δημιούργησε η συμμετοχή της στο Survivor, τις δικαστικές μάχες που έδωσε, εξομολογήθηκε ότι υπήρξε σ3ξ, ενώ κατήγγειλε ότι οι ψηφοφορίες στο φετινό Survivor είναι στημένες.

«Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Τότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, δεν είχαμε ούτε έπαθλα φαγητού ούτε γιατρούς. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί, αλλά δεν μας παρείχαν τίποτα, μόνο νερό. Ο πόνος ο δικός μας ήταν 80% τηλεθέαση στην Ελλάδα. Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε, να υποφέρουμε για την τηλεθέαση, δεν τους ένοιαζε. Πέρασα πολλά στάδια στο Survivor, περισσότερα γυναικολογικά, ψυχολογικά, σωματικά, πληγές, κατάθλιψη.

Τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και τον δόλο. Για αυτό τα επόμενα Survivor κάνεις κιχ και τρέχουν οι γιατροί. Κινήθηκα δικαστικά για πάρα πολλά χρόνια. Και με την παραγωγή και με το Mega. Κέρδισα φυσικά. Για αυτό και με ψιλοέθαψαν κιόλας, μου κλείσανε όλες τις πόρτες. Κέρδισα 200.000 ευρώ και τα 46.000 τα πήρε η εφορία. Δεν άξιζε…

Είχα πάθει φοβία να βγαίνω έξω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, είχα περάσει ζόρια. Μου δημιούργησαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη βαριάς μορφής μάλιστα. Πολλά χρόνια και πολλά φάρμακα. Είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, επειδή είχαμε διώξει έναν παίκτη, εμένα με απειλούσαν…

Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σ3ξ. Όχι μόνο με παίκτες αλλά με παίκτες και με παραγωγή. Εγώ δεν είχα όρεξη» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Δείτε βίντεο:

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *