23/Οκτ/22
Ζευγάρι διαρρηκτών μπήκε σε πολυτελές σπίτι

Ζευγάρι διαρρηκτών μπήκε σε πολυτελές σπίτι, έφαγε, ήπιε και έκανε σ3ξ…

Mια ασυνήθιστη διάρρηξη έγινε σε ένα πολυτελές σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Οι δράστες, ένα ζευγάρι για την ακρίβεια, φαίνεται πως την απόλαυσε με το παραπάνω , αφού έφαγε, ήπιε, έκανε σ3ξ, ενώ φόρεσε και τα μπουρνούζια των ιδιοκτητών.

Κι όλα αυτά την ώρα που η μπέιμπι σίτερ και ένα μικρό παιδί βρίσκονταν στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει η NY Post.

Οι Alex Ray Yeakley και Amanda Lentz ένιωσαν άνετα μετά τη διάρρηξή τους στο σπίτι στο προάστιο Englewood το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Το δίδυμο από την Πενσιλβάνια «επισκέφτηκε» το ψυγείο του σπιτιού για να φάει και να πιεί κάτι, ενώ έκανε και ντους. Ο ένας από τους δυο έβαλε στη συνέχεια και το μπουρνούζι του ιδιοκτήτη.

Κάποια στιγμή, το ζευγάρι έκανε και σ3ξ. Φυσικά δεν είχε καμιά ιδέα ότι η νταντά και το παιδί βρίσκονταν στο σπίτι.

«Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, πιστεύεται ότι το ζευγάρι ήταν στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα προτού διαπιστωθεί η παρουσία του», είπε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, η οποία ωστόσο επιβεβαίωσε απλώς πως είχαν χρησιμοποιήσει το ντους και ότι είχαν αισθανθεί… άνετα μέσα στο σπίτι.

Η νταντά άκουσε τη γυναίκα μέσω του baby monitor, την ώρα που το μωρό κοιμόταν και στην αρχή νόμιζε ότι είχε επιστρέψει ο ιδιοκτήτης. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσε ότι υπήρχαν ανεπιθύμητοι επισκέπτες.

Φεύγοντας από το σπίτι με κοσμήματα, ένα πορτοφόλι και ένα iPhone, οι διαρρήκτες πήραν και το πολυτελές αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Οι αστυνομικοί όμως τους εντόπισαν μέσω του κλεμμένου κινητού τηλεφώνου, τους κυνήγησαν και τελικά συνελήφθησαν.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *