23/Νοέ/22
Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news: «Στη νέα μας εταιρία θέλουμε να αναδείξουμε την γυναίκα» (video)

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news: «Στη νέα μας εταιρία θέλουμε να αναδείξουμε την γυναίκα» (video)

Η Βανέσα Αδαμοπούλου από την πρώτη της ταινία ερωτικού περιεχομένου κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει διάσημη σε λίγο χρονικό διάστημα. Πλέον, θα έχει την δική της εταιρία, η οποία όπως φαίνεται δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες. Το Hot-news την συνάντησε στα γυρίσματα της νέας της εταιρίας και μας αποκάλυψε τα πάντα…

Για να δείτε τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη της Βανέσας Αδαμοπούλου στο YouTube πατήστε εδώ

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο των ερωτικών ταινιών;

Στη βιομηχανία του πορνό ξεκίνησα να θέλω να είμαι, γιατί είχα δει την καριέρα της Σοφίας. Την ρώτησα τότε ”για ποιο λόγο είσαι σε αυτή την δουλειά;” Μου απάντησε λοιπόν ότι ήθελε να το κάνει. Έτσι με έβαλε σε σκέψεις και έφτασα στο σημείο να λέω πως και εγώ θα το κάνω! Όταν το ξεκίνησα κατάλαβα ότι είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που πιστεύει ο κόσμος. Είναι τελείως άλλος κόσμος. Αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να ξέρεις.

Τι νόμιζες ότι συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο πριν μπεις και τι διαπίστωσες ότι συμβαίνει στην πράξη;

Όταν βλέπεις κάτι έτοιμο, δεν μπορείς να ξέρεις πως είναι από πίσω. Δεν ήξερα κατά πόσο οι ηθοποιοί απολαμβάνουν αυτό που κάνουν ή είναι κάτι δύσκολο. Είναι το άκρως αντίθετο από αυτό που πιστεύουν και το απήλαυσα πάρα πολύ. Είναι ένα είδος φαντασίωσης που μπορεί να εκπληρώσει ο κάθε άνθρωπος. Για παράδειγμα, η φαντασίωση μου ήταν να κάνω σεξ με την Ίνα, οπότε ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω την φαντασίωσή μου πραγματικότητα.

Τι άλλη φαντασίωση θα ήθελες να πραγματοποιήσεις;

Νομίζω ότι γενικά στην σεξουαλικότητα μου είμαι πολύ σε έντονο κομμάτι, οπότε ότι και να έρθει, αν με ερεθίσει σωστά θα μπορούσα να το δοκιμάσω. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!

Δηλώνεις straight ή bisexual;

Δηλώνω σεξουαλικά ενεργή! Δεν έχω κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις. Μου αρέσουν και οι γυναίκες και οι άντρες.

Τι σου αρέσει στους άντρες και τι στις γυναίκες;

Στις γυναίκες μου αρέσει η θηλυκότητα, τα χάδια και το παιχνίδι. Ενώ στους άντρες μου αρέσει ότι είναι πιο brutal. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακριβώς το τι θέλω να είμαι από τα δυο. Μ’ αρέσουν και τα δυο, δηλαδή για εμένα το καλύτερο είναι το τρίο.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο Hot-news:«Στο σεξ δεν κάνω διακρίσεις στα φύλα»…

Στο σεξ σου αρέσει να είσαι η κυρίαρχη ή σου αρέσει να έχεις παθητικό ρόλο;

Στο σεξ προτιμάω κυρίως με τις γυναίκες να είμαι η κυρίαρχη, αλλά με τους άντρες αφήνομαι. Όπως και να το κάνουμε είναι το δυνατό φύλο, οπότε νιώθω γυναίκα. Άρα, πιο πολύ νιώθω ότι θέλω να βγάλω δύναμη όταν είμαι με μια γυναίκα. Τώρα αν είναι σε συνδυασμό… ακόμα καλύτερα!

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει στο σεξ και γενικότερα;

Ούσα δυναμική γυναίκα πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να είναι πολύ πιο δυναμικός από εμένα, οπότε ο άντρας μου θέλω να είναι ‘‘άντρας’’, με όλη την σημασία της έννοιας. Ο άντρας μου θέλω να μπορεί να με βάλει στη θέση μου. Επίσης, ο ιδανικός άντρας για εμένα πρέπει να ξέρει τι θέλει, πώς να το αποκτήσει, να είναι κυρίαρχος και να μπορεί να αντέξει μια δυναμική γυναίκα, όπως είμαι εγώ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος στο πορνό;

Μου αρέσει περισσότερο το soft πορνό, είναι κάτι που πρεσβεύω και στο Golden Keyhole, δηλαδή την εταιρία που θα ανοίξουμε με την φίλη μου την Σοφία Παυλίδη, αυτό θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο, να αλλάξουμε την νοοτροπία του πορνό, ότι το πορνό δεν είναι πάντα το hardcore, που φτάνουμε μια γυναίκα στα όρια της. Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τη γυναίκα, δηλαδή να αναδείξουμε ότι το σεξ μπορεί να γίνει κάτι πιο όμορφο και τρυφερό, παρά αυτό που πλασάρουν οι περισσότεροι στο εξωτερικό.

Τι πρέπει να αλλάξει στο χώρο των ερωτικών ταινιών;

Θεωρώ ότι το πρόβλημα που δημιουργεί το hardcore στη ζωή των ανθρώπων είναι ότι στην πραγματικότητα οι γυναίκες δεν ερεθίζονται τόσο πολύ με την βία. Αυτό σαν εικόνα μπορεί να σε ερεθίσει, αλλά δεν είναι βασισμένο στην πραγματικότητα και καλό θα ήταν αυτή η αντίληψη να αλλάξει.

Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή που έχεις γυρίσει και ποια η πιο άβολη ;

Η αγαπημένη μου σκηνή σε ταινία είναι αυτή που γυρίζουμε αυτή τη στιγμή εδώ, που μας πετύχατε. Άβολη σκηνή δεν είχα, είχα μια αστεία όμως. Στο πρώτο μου γύρισμα με την Ίνα, χάσαμε ένα drown, οπότε Ίνα εύχομαι να το έχεις βρει.

Πως ακριβώς έγινε αυτό το σκηνικό;

Η σκηνή αυτή ήταν στα τελειώματα της ταινίας, που περιμέναμε να βγάλουμε τις τελευταίες λήψεις όταν ήταν το drown από ψηλά και εμείς ήμασταν αγκαλιά. Θυμάμαι κοιτάζαμε το drown και κάποια στιγμή πάψαμε να το ακούμε και να το βλέπουμε. Τελικά, δεν το βρήκαμε ποτέ.

Είναι αληθινός ο οργασμός στις ερωτικές ταινίες;

Η Ίνα με έκανε πραγματικά να νιώσω τόσο άνετα στην πρώτη μου ταινία, που τελείωσα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες γυναίκες που έχω πάει, στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορώ να πω επίσης ότι αυτό που ζω με την Σοφία, στα γυρίσματα της δικής μας ταινίας, θα μπορούσα να το ζήσω και στην πραγματικότητα, δηλαδή είναι τόσο ωραίο και ερεθιστικό στο μυαλό και στο σώμα, που δεν θα έχανα την ευκαιρία να το είχα στη ζωή μου.

Τι απαντάς στις φήμες που θέλουν να είσαι σε σχέση με τη Σοφία Παυλίδη;

Έχω ακούσει πολλές φήμες ότι εγώ με την Σοφία είμαστε μαζί, μένουμε μαζί και άλλα τέτοια παρόμοια. Η αλήθεια είναι πως άλλο η σχέση και άλλο η ηδονή. Μαζί της είναι μια σχέση ηδονής.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να μπορέσω να κάνω μια ταινία με άντρα που θα είναι πρωτότυπη και να μην έχει ξαναδεί ο κόσμος κάτι παρόμοιο. Αυτό γιατί, εγώ όλο αυτό το κάνω από πάθος και με την δική μου καλλιτεχνική φύση. Επίσης, θα ήθελα να σκηνοθετήσω μια ταινία, όπου δεν θα με πείραζε και να μην παίζω. Γενικά θέλω να σκηνοθετώ ταινίες, νομίζω ότι το έχω!

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο Onlyfans σου;

Στο Onlyfans μου σίγουρα ο κόσμος θα δει πράγματα που ούτε στο Instagram, ούτε στις ταινίες θα δει, γιατί είναι λίγο πιο προσωπικό και πιο σέξι. Οπότε αν κάποιος ήθελε να δει κάτι πιο προσωπικό για εμένα, όχι σκηνοθετημένο, καλό θα ήταν να κάνει ένα subscribe.

Τι θες να λένε για εσένα οι θαυμαστές σου στο μέλλον;

Στην πορεία της καριέρας μου θα ήθελα να έχω βοηθήσει τους θαυμαστές μου στο σεξουαλικό κομμάτι, δηλαδή να βάζουν να δουν ταινίες δίκες μου για να διεγερθούν.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου με την είσοδο σε αυτόν τον χώρο;

Η ζωή μου φυσικά και έχει αλλάξει. Όταν πηγαίνω κάπου με αναγνωρίζουν ή με κερνάνε. Δεν μπορώ να πω πως με επηρεάζει στην προσωπική μου ζωή, απλά όταν βγαίνω έξω βλέπω τον κόσμο λίγο πιο ευδιάθετο- καλοπροαίρετο απέναντι μου. Εννοείται πως έρχονται περισσότερα λεφτά, αλλά δεν είναι αυτό που με γεμίζει.

Τι μηνύματα δέχεσαι στο Instagram; Απαντάς;

Στο Instagram απατάω στα μηνύματα, κυρίως όταν μου κάνει κάτι πολύ εντύπωση ή αν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο. Επίσης, δέχομαι όλων των ειδών τις απόψεις, αλλά ότι και να κάνεις οι απόψεις διίστανται, οπότε δεν με ενοχλεί.

Το μέγεθος μετράει;

Πιστεύω ότι για εμένα μετράει το μέγεθος, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά δεν θεωρώ πως σε όλες τις γυναίκες ισχύει το ίδιο.

Χρησιμοποιείς sex toys;

Τα sex toys πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν όλους μας στη σεξουαλική ζωή, γιατί το να διεγείρεις τον εγκέφαλό σου κάποιες φορές μπορεί να σε διεγείρει περισσότερο απ΄ ότι στο σώμα σου.

Έχεις κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο;

Το σεξ σε δημόσιο χώρο σε κάνει να νιώθεις τον κίνδυνο και η αδρεναλίνη ανεβαίνει, οπότε το συστήνω σε όλους να το κάνουν έστω και μια φορά στη ζωή τους.

Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση;

Δεν νομίζω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση, η οποία κάθε φορά να με ερεθίζει το ίδιο, είναι ανάλογα τον παρτενέρ και το πως νιώθεις. Όλες οι στάσεις είναι τέλειες.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *