16/Νοέ/22
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας προτρέπει τους μοναχικούς πολίτες να κάνουν σεξ...

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας προτρέπει τους μοναχικούς πολίτες να κάνουν σεξ…

Η πανδημία του κορωνοϊού επέφερε κάποιες αλλαγές στις συμπεριφορές των ανθρώπων, καθώς το φυσικό άγγιγμα εκλείπεται  και έτσι δύσκολα πλέον κάνουν μια τυπική χειραψία.

Ο κορωνοϊός έκανε ζευγάρια να χωρίσουν και κάποιοι να μείνουν μόνοι τους, χωρίς να έχουν κάποια σεξουαλική επαφή. Η κυβέρνηση της Ολλανδίας και πιο συγκεριμένα το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος, εξέδωσε οδηγία με την οποία προτρέπει όσους δεν έχουν σύντροφο να βρουν, για να κάνουν σεξ.

Όπως αναφέρει το BBC, η οδηγία αυτή εκδόθηκε επειδή τα μέτρα που επέβαλλε το κράτος στους πολίτες, δεν ωφελούσε καθόλου τους ανθρώπους που δεν έχουν κάποια μόνιμη σύντροφο.

Η οδηγία του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος αναφέρει: «Είναι απολύτως κατανοητό πως κάποιος που δεν έχει σύντροφο να θέλει να έχει κάποιου είδους σεξουαλική επαφή κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Όταν βρείτε το άτομο αυτό, συζητήστε ποιος είναι ο ιδεατός τρόπος για να κάνετε σεξ. Διατηρήστε την σεξουαλική επαφή με το ίδιο πρόσωπο, με την προϋπόθεση πως είστε απόλυτα υγιείς και οι δύο. Είναι σημαντικό να οριοθετήσετε μεταξύ σας τον αριθμό ατόμων με τα οποία θα έχετε σεξουαλική επαφή. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός».

Τέλος, εκδόθηκε και οδηγία για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, η οποία επισημαίνει: «Δεν πρέπει να έχετε σεξουαλικές σχέσεις αν ο σύντροφος σας βρίσκεται σε καραντίνα επειδή έχει νοσήσει από τον ιό. Εκτονωθείτε μόνοι σας ή με άλλους εξ′ αποστάσεως».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *