05/Απρ/21
Η πολυάσχολη Χρυσοβαλάντου Μέρμηγκα αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr!

Η πολυάσχολη Χρυσοβαλάντου Μέρμηγκα αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr!

Άλλο ένα Instagirl θα σας παρουσιάσουμε σήμερα στο hot-news.gr. Ο λόγος για την Χρυσοβαλάντου Μέρμηγκα που στο instagram μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ. Μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον εαυτό της. Για να τη γνωρίσουμε…

“Ονομάζομαι Χρυσοβαλάντου Μέρμηγκα, ωστόσο οι γνωστοί μου με φωνάζουν Βαλαντούλα ή Βαλάντω. Στις 24 Σεπτεμβρίου κλείνω τα 21 έτη. Η καταγωγή μου είναι από την Μίνα Λακωνίας, παρόλα αυτά, η μόνιμη κατοικία μου είναι στο Πέραμα Πειραιά. Σπουδάζω στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για αυτό τα τελευταία 2 χρόνια μένω και στην περιοχή της Σπάρτης στην περίοδο του ακαδημαϊκού έτους. Κανονικά, είμαι στο 3ο έτος, όμως παρακολουθώ το 2ο, αφού χρειάστηκε να μείνω ένα χρόνο πίσω για να ασχοληθώ με το κομμάτι της προπονητικής στο Ζίου-Ζίτσου. Στο κοντινό μέλλον, στοχεύω να πάρω και την επίσημη αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο αθλητισμός για μένα δεν είναι απλώς μια ασχολία. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του εαυτού μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτόν. Από την ηλικία των 4αρων ξεκίνησα με κολύμβηση, και στην συνέχεια ασχολήθηκα με τον χώρο των πολεμικών τεχνών. Συγκεκριμένα με το Ζίου-Ζίτσου και το Παγκράτιο. Η σχολή που εντάχθηκα ονομάζεται «Μαύροι Ιππότες» και έχει επικεφαλή τον κ. Ευμόρφιο Καρνέση. Μέσα σε αυτήν μεγάλωσα και για εμένα είναι σαν δεύτερο σπίτι, σαν μια άλλη οικογένεια. Στα 13 μου, πήρα μέρος στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κατέκτησα την 3η θέση. Έκτοτε, έχω παραμείνει στην εθνική ομάδα με απολογισμό 2 χάλκινα παγκόσμια μετάλλια, 1 χρυσό και 2 ασημένια Βαλκανικά, καθώς και μια 5η θέση σε πανευρωπαϊκό.

Αν κάποιος με ρωτούσε πως όταν πρωτοξεκίνησα το άθλημα αν θα φανταζόμουν κάτι τέτοιο, θα του έλεγα πως είναι τρελός. Μικρή ήμουν πολύ ευαίσθητη και καθόλου ανθεκτική στον πόνο. Σε σημείο που αν έβλεπα μια γρατζουνιά να νομίζω πως θα πέθαινα. Μέσα όμως από την ενασχόληση μου με το συγκεκριμένο άθλημα, συνειδητοποίησα πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Στην σημερινή εποχή οι γυναίκες, πιο πολύ από ποτέ πρέπει να είναι σκληραγωγημένες. Είναι λανθασμένη η αντίληψη πως αν κάποια ασχοληθεί με τον χώρο των πολεμικών τεχνών, χάνει την θηλυκότητά της. Η θηλυκότητα πηγάζει από εμάς τις ίδιες και δεν καθορίζεται από τα ρούχα, το σώμα ή τις ασχολίες μας.

Προσωπικά, σαν αθλήματα παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τα θεωρώ πολύ ενεργητικά και για αυτό κρατάνε το ενδιαφέρον μου. Μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου μπορεί να υπάρξει ανατροπή. Μου αρέσει μετά το τέλος των αγώνων να σχολιάζω με την παρέα μου τις φάσεις που υπήρξαν, τι θα μπορούσε να έχει γίνει διαφορετικά και τα πιθανά λάθη. Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι μπορεί κάποιες φορές να βρίσκομαι σε μια κατάσταση σύγχυσης, μα εκεί είναι όλη η μαγεία, στο καρδιοχτύπι μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή ή η κόρνα για την λήξη.

Τον ελεύθερο μου χρόνο, τον περνάω με τους δικούς μου ανθρώπους που είναι οι φίλοι και η οικογένεια μου. Τρελαίνομαι για βόλτες και ταξίδια μαζί τους. Δεν με απασχολεί τόσο το που, μα η παρέα. Γενικότερα, δεν είμαι πολύ των φανταζί καταστάσεων. Θα προτιμήσω να πάρουμε κάτι στο χέρι να πιούμε ή να φάμε και να καθίσουμε μες το αμάξι ή έξω σε μια όμορφη θέα ή θάλασσα, από το να πάω σε ένα ακριβό εστιατόριο. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα έρθει και το δεύτερο, μα αν έχω επιλογή είμαι χίλια τοις εκατό στο πρώτο. Ακόμη, μου αρέσει να μαζευόμαστε σε σπίτι να παίζουμε επιτραπέζια, να βλέπουμε ταινίες και να συζητάμε διάφορα θέματα.

Στην ερώτηση τι είδος άντρα μου αρέσει, θα έλεγα εκείνον με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Εκείνος που δεν ζητάει την επιβεβαίωση από την σύντροφο του, γιατί ξέρει την αξία του. Εκείνος που είναι περήφανος για την κοπέλα που θα έχει δίπλα του. Εκείνος, που παρά τον έντονο και δυναμικό χαρακτήρα μου, θα μπορέσω μπροστά του λυγίσω. Επειδή γενικότερα, είμαι ένας άνθρωπος με γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, δεν θα ήθελα κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό, με την έννοια να μην καταλαβαίνει τις υποχρεώσεις μου και τον χρόνο που απαιτούν. Θα ήθελα κάποιον, εξίσου δραστήριο. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, θα έλεγα πως κλείνω στους μελαχρινούς με γένια (χωρίς αυτό να είναι κάτι στάνταρ) και σε εκείνους που η εικόνα τους δείχνει ότι προσέχουν τον εαυτό τους. Καλώς ή κακώς σε πρώτο πλάνο προσέχεται η εξωτερική εμφάνιση, ύστερα γνωρίζεις τον άλλον καλύτερα και βλέπεις αν ταιριάζετε.Θα έλεγα πως είμαι άνθρωπος της σχέσης. Όταν όλα στην ζωή μου τρέχουν σε απίστευτους ρυθμούς, εγώ να ξέρω πως δίπλα μου θα έχω μια αγκαλιά να ξαποστάσω, να πάρω δυνάμεις και να συνεχίσω. Το ίδιο θέλω να είμαι και εγώ, για τον σύντροφο μου. Σημαντικότερο πράγμα στην σχέση θεωρώ την επικοινωνία, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό στις ανάγκες του καθενός.

Είμαι πολύ επιλεκτική στο αν θα γνωρίσω κάποιον ή αν θα του δώσω την ευκαιρία για κάτι τέτοιο για τον απλό λόγο πως στη σημερινή εποχή όλοι θα κυνηγήσουν το εύκολο, εκείνο με το οποίο θα περάσουν λίγο καιρό καλά και μετά τέλος. Εγώ θέλω να δω την προσπάθεια από το μέρος του άλλου. Αυτό συμβαίνει γιατί βάζω πάντα την λογική μπροστά. Δεν είμαι εκείνη που θα κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά θα κοιτάξω αν κάτι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον να το δείξω. Δεν είναι επειδή πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά σαν ένα είδος τεστ για το αν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση να το κάνει και ποιος είναι ο τρόπος προσέγγισής του.”

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *