20/Νοέ/22
Η πορνοστάρ Lila Evance αποκαλύπτει: «Αυνανίζομαι πάρα πολύ και για αυτό δυσκολεύομαι να συγκατοικήσω»

Η πορνοστάρ Lila Evance αποκαλύπτει: «Αυνανίζομαι πάρα πολύ και για αυτό δυσκολεύομαι να συγκατοικήσω»

Η Lila Evance μπήκε στη ζωή μας πριν λίγους μήνες, όταν έβγαλε την πρώτη της ταινία στη Sugarbabestv με τίτλο «Η πιο τρελή μου φαντασίωση». Το Hot-news.gr τη συνάντησε και της κάναμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε…

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Γνώρισα τον Φίλιππο όταν ξεκινούσε η καριέρα του στο Sugarbabestv. Μου πρότεινε να παρευρεθώ σε κάποιο γύρισμα, στο οποίο γνώρισα και τη Ρόζα. Ενθουσιάστηκα και για αυτό πήγα και σε δεύτερο γύρισμα, στο οποίο κρατούσα και την κάμερα. Ήταν η σκηνή του Φίλιππου με την Εβελίνα. Μετέπειτα, ήμουν μπροστά και στο γύρισμά του με την Έλενα Χατζή, την οποία θαυμάζω πολύ. Τότε ήταν που και αποφάσισα να παίξω και εγώ σε ερωτική ταινία.

Είχες άγχος; Πώς το πήραν οι δικοί σου άνθρωποι;

Με εξιτάρει πολύ η κάμερα και έτσι και αλλιώς και στην προσωπική μου ζωή γύριζα πολλά sex tapes, πριν τις ταινίες. Στην αρχή με φόβιζε η αντίδραση του κόσμου, αλλά πλέον όχι. Οι φίλοι μου ήταν πολύ κομπλέ με την απόφασή μου, αλλά και η οικογένειά μου, κάτι που δεν το περίμενα. Δεν έχω χάσει ούτε έναν άνθρωπο με την επιλογή μου αυτή.

Είχες κάποια επαφή με τον χώρο;

Η μόνη μου επαφή με τον χώρο ήταν ότι έκανα πιο προκλητικές φωτογραφίες τα τελευταία δύο χρόνια στο Instagram.

Ποια είναι η σχέση σου με τις ερωτικές ταινίες ως θεατής;

Από μικρή έβλεπα πολλές ταινίες πορνό. Προτιμώ τα hardcore, τα stepbrothers και τα stepsisters. Πλέον, βλέπω τέτοιες ταινίες και από επαγγελματική διαστροφή. Από τους Έλληνες πορνοστάρ λατρεύω τη Ρόζα.

Τι ταινίες θα ήθελες να κάνεις μελλοντικά;

Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω μία ταινία που να είναι πιο κοντά στα προσωπικά μου γούστα, όπως το ξύλο. Μου αρέσει το άγριο σεξ. Επίσης, θα ήθελα να κάνω ένα γύρισμα στο οποίο θα φαίνεται η διαδικασία που κρατάω την κάμερα και καταγράφω τον Φίλιππο να κάνει κάτι με μία άλλη κοπέλα.

Τι άποψη είχες για τον χώρο αυτόν πριν μπεις;

Πριν μπω στον χώρο, πίστευα ότι είναι πιο βρώμικος. Αυτό με φόβιζε, αλλά τελικά βρήκα πολύ καθαρούς ανθρώπους και καλά παιδιά.

Πώς ήταν το πρώτο σου γύρισμα;

Στο πρώτο μου γύρισμα πέρασα πάρα πολύ ωραία. Δεν είχα καθόλου άγχος. Ένιωσα οργασμό και σε πολλά σημεία ξεχνούσα την παρουσία της κάμερας. Μελλοντικά πιστεύω ότι δεν θα αντιλαμβάνομαι καν την κάμερα. Ίσως παίζει ρόλο που ήμουν και με τον Φίλιππο.

Την είδες την πρώτη σου ταινία; Πώς σου φάνηκε;

Την είδα την ταινία μου μετά, αλλά δεν την απήλαυσα, διότι την παρατηρούσα επαγγελματικά. Δεν θα άλλαζα βέβαια κάτι συγκεκριμένα, παρά μόνο να βελτιώσω το acting.

Είσαι bi;

Πριν από 4 χρόνια ανακάλυψα ότι μου αρέσουν και οι γυναίκες. Πάντα βέβαια τις θαύμαζα, αλλά το 2017 μου βγήκε και το σεξουαλικό. Σχέση με γυναίκα δεν έχω κάνει ποτέ και εννοείται πως στις επόμενες μου ταινίες θα ήθελα να παίξω με γυναίκα. Θα ήθελα πολύ και το τρίο με άντρα και γυναίκα, κυρίως να βλέπω τον σύντροφό μου να κάνει σεξ με άλλη. Δεν ζηλεύω καθόλου. Για αυτό και επιλέγω να είμαι μπροστά στα γυρίσματα που κάνει με άλλες κοπέλες, διότι φτάχνομαι και εγώ.

Τι είδους σχέση έχετε με τον Φίλιππο;

Με τον Φίλιππο έχουμε μία ανοιχτόμυαλη «σχέση», αν και για κάποιους μπορεί να μη θεωρηθεί «σχέση». Δεν έχω θέμα ο Φίλιππος να πάει με μία άλλη γυναίκα, αρκεί να το ξέρω καθώς για μένα κέρατο είναι το «κρυφό». Στο μέλλον θα με ενδιέφερε να μπω και στον χώρο των swingers και δεν θα είχα θέμα να πάω και με άλλον άντρα, εν γνώσει πάντα του συντρόφου μου.

Το κομμάτι οικογένεια; Έχεις ανασφάλειες για το πως θα επικοινωνήσεις στο παιδί σου τη δουλειά σου;

Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω οικογένεια και πιστεύω ότι στο παιδί μου θα τα πω όλα. Δεν ντρέπομαι για κάτι, είμαι περήφανη για τις επιλογές μου. Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό για την εμπλοκή μου με αυτόν τον χώρο.

Είσαι γενικά των σχέσεων;

Η μακροβιότερη σχέση που έχω κάνει είναι 4 χρόνια, από τα 18 μου μέχρι τα 22. Πολύ κλειστή σχέση και εγώ κλειστός σαν άνθρωπος. Ήμουν 100% πιστή. Καταπιεζόμουν σε αυτή τη σχέση και μετά τον χωρισμό μου, ξέσπασα.

Τι μηνύματα δέχεσαι στα social media;

Στα social media δέχομαι θετικά μηνύματα, αλλά και ερωτήσεις για το αν κάνω συναντήσεις. Δεν το σκέφτομαι αυτό το τελευταίο, διότι θεωρώ ότι με τις ερωτικές ταινίες και τις εφαρμογές τύπου Onlyfans και Mymfans, μπορεί μία κοπέλα να ζήσει. Σε αυτές τις εφαρμογές, ο κόσμος θα δει τη δική μου προσωπική μου ζωή με τα δικά μου βίτσια. Εκεί κάνω και sexting με κόσμο και το απολαμβάνω πάρα πολύ. Δεν προσποιούμαι και φτιάχνομαι παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς απρόσωπο. Στα μελλοντικά μου σχέδια θα ήθελα να κάνω και live camera με πελάτες. Είναι κάτι το οποίο μου το ζητάνε κιόλας και στα social media.

Τι αντιδράσεις έχεις στον δρόμο από τον κόσμο;

Στον δρόμο με αναγνωρίζουν και αυτό είναι τελείως ξένο για μένα. Μου λένε ότι «Κάπου με έχεις δει» και η απάντηση είναι πως «Μάλλον βλέπεις τσόντες» (γελια). Μου φάνηκε και περίεργο που πρόσφατα μου ζήτησαν να βγάλουμε και φωτογραφίες. Θα ήταν ψέμμα να πω ότι όλο αυτό δεν μου αρέσει, αν και νιώθω άβολα.

Ισχύει ότι η πρώτη σου ταινία ήταν βγαλμένη από την πραγματικότητα;

Στην πρώτη μου ταινία, στο φινάλε σκέφτομαι τη Ρόζα όσο έκανα σεξ με τον Φίλιππο. Αυτό είναι βγαλμένο από την προσωπική μου ζωή, διότι όντως το έκανα με εκείνον, αλλά σκεφτόμουν τη Ρόζα. Του το είπα μετά και γέλασε.

Με ποιον ή ποια θα ήθελες να κάνεις σεξ από τον χώρο της showbiz;

Από άτομα της σοουμπίζ, θα ήθελα κάποια στιγμή να συνευρεθώ σεξουαλικά με την Αναστασία Γιούσεφ.

Σε συμβουλεύονται άνθρωποι που σκέφτονται να γυρίσουν ερωτική ταινία;

Μου στέλνει πολύς κόσμος, και δικός μου κόσμος, που σκέφτεται να μπει στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Εγώ πάντα τους προτείνω να το κάνουν, αλλά πιστεύω πως τελικά δεν θα το τολμήσουν.

Σκέφτεσαι στο μέλλον να ασχοληθείς με το Live sex show;

Θέλω πολύ να κάνω Live sex show και θα έκανα και solo show. Με φοβίζει το ζωντανό κοινό, αλλά παράλληλα με αγχώνει πολύ. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ σε strip club και θέλω πολύ. Το ζητούσα πάντα, αλλά κανένας φίλος μου δεν ακολουθούσε.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Τέο και την Ίνα;

Με τον Τέο και την Ίνα έχω να πω τα καλύτερα μόνο. Είναι πολύ καλά και χαλαρά παιδιά και για να μπω στη φάση αυτή έχει παίξει ρόλο ότι η εταιρεία είναι το Sugarbabes που είναι δικιά τους. Δεν θα έκανα ταινία σε άλλη εταιρεία.

Τι συμβουλή έχεις να δώσεις σε κάποιον για να βελτιώσει την ερωτική του ζωή;

Η συμβουλή που έχω να δώσω σε άντρες και γυναίκες για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή είναι να βλέπουν πορνό. Μπορεί να μην είναι ακριβώς σαν την προσωπική ζωή, αλλά βοηθάει τις σχέσεις.

Ποια είναι η σχέση σου με τον αυνανισμό;

Αυνανίζομαι από το νηπιαγωγείο. Γενικά αυνανίζομαι πάρα πολύ και για αυτό δυσκολεύομαι και να συγκατοικήσω, διότι σκέφτομαι το πως θα μπορέσω να αυνανίζομαι χωρίς να γίνω αντιληπτή. Όταν ήμουν σεζόν στην Ίο, με έπαιρναν χαμπάρι οι φίλες μου διότι νόμιζα ότι κοιμόντουσαν. Το ρεκόρ αυνανισμού μου μέσα σε μία μέρα είναι πάνω από 7-8 φορές, ειδικά όταν έχω ρεπό.

Πότε είδες για πρώτη φορά πορνό;

Η πρώτη ταινία πορνό που είδα ήταν πριν από 11 χρόνια με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μέχρι τότε, αυνανιζόμουν αποκλειστικά με τη φαντασία μου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα