26/Νοέ/22
Η Χριστίνα από το “Golden Queens” μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news...

Η Χριστίνα από το “Golden Queens” μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news…

Η Χριστίνα είναι μία από τι καλύτερες χορεύτριες του “Golden Queens” και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και αρκετοί πελάτες. Το Hot-news σας παρουσιάζει την αποκλειστική συνέντευξη της Χριστίνας από το “Golden Queens”.

Αρχικά, αναφέρει ότι ξεκίνησε να δουλεύει από 18 χρονών και ότι σκληραγωγήθηκε μέσα από αυτόν το χώρο: «Αυτή την δουλειά την ξεκίνησα στα 18 μου, για προσωπικούς λόγους. Ήταν πιο εύκολο για εμένα να ενταχθώ στη νύχτα, γιατί και η αδερφή μου δούλευε εκεί. Είχα γνωρίσει κάποια άτομα και από δική μου επιλογή έμπλεξα με αυτή την δουλειά. Τα έμαθα όλα μόνη μου, σιγά σιγά . Είχα φάει τα μούτρα μου και έκλαιγα, επειδή θεωρούσα ότι δεν ήμουν τόσο καλή όσο οι άλλες. Όμως  πέρασε ο καιρός και απέκτησα εμπειρία».

Επιπλέον, πιστεύει ότι το πιο δυνατό σημείο πάνω της είναι τα μάτια της και το πίσω μέρος της.

Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει χρόνος και διάθεση για σεξ; «Ναι, αν και είμαι πολύ περίεργη. Τι εννοώ.. Στο μαγαζί μπορεί να έχω τον απόλυτο έλεγχο, στην προσωπική μου ζωή θέλω να αλλάξουν οι ρόλοι. Θέλω να νιώθω γυναίκα κυριολεκτικά».

Επίσης, επισημαίνει ότι δεν έχασε άντρες λόγω της δουλειάς της: «Δεν έχω χάσει άντρες λόγω της δουλειάς , απλώς υπήρχαν κάποιοι που λόγω δουλειάς μου έγιναν φίλοι».

Στη συνέχεια ξεκαθαρίζει ότι δεν την ελκύουν καθόλου οι γυναίκες.

Η μεγαλύτερή της φαντασίωση που δεν έχει εκπληρωθεί είναι: « Η μεγαλύτερή μου φαντασίωση που δεν έχει εκπληρωθεί είναι να κάνω κάτι με ένα national champion σε ένα αστυνομικό τμήμα και μετά να το σκάσουμε, σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Όμως είναι λίγο αδύνατον».

Επιπλέον αναφέρει ποια ήταν η μεγαλύτερή της φαντασίωση που έχει εκπληρωθεί ήταν: «Η μεγαλύτερή μου φαντασίωση που έχει εκπληρωθεί ήταν μετά από ένα μεγάλο τσακωμό. Είχα πάει πριν το κλείσιμο στο μαγαζί που δούλευε τότε ο πρώην μου, σε εστιατόριο για την ακρίβεια και κάναμε μια κουζίνα χάλια».

Φλερτάρεις μέσα από τα social media;«Όσο αφορά την δουλειά μου ναι, φουλ. Για άλλους λόγους όμως όχι».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *