01/Δεκ/22
Η barwoman του «Queens of the north» αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr!

Η barwoman του «Queens of the north» αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr!

Εδώ και περίπου 40 μέρες έχει ανοίξει το νέο strip club στο Ν.Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Πλαπούτα 111 που ακούει στο όνομα «Queens of the north». Το Hot-news.gr το επισκέφτηκε και σκοπεύει να το κάνει ξανά σύντομα, ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη που θα μοιραστεί μαζί σας. Για την ώρα, όμως, συναντήσαμε την όμορφη και σέξυ bar woman του μαγαζιού, τη Τζοάννα. Ήταν πρώην χορεύτρια στο «Athens Queens» και μας απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια σε όσα τη ρωτήσαμε.
Για το πως αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα έκανε λόγο η Τζοάννα:

«Ήρθα στην Ελλάδα για να βγάλω κάποια λεφτά και πάντα είχα την απορία να δω πως είναι αυτή η χώρα. Είμαι εδώ και 3,5 χρόνια και έχω κάνει δουλειές σε φούρνο και σε καφενεία», αποκάλυψε.

«Και στη χώρα μου ήμουν χορεύτρια μου και μια κοπέλα που δουλεύαμε μαζί με έπεισε να έρθουμε Ελλάδα. Έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ. Έχω σταματήσει εδώ και δυο χρόνια να είμαι χορεύτρια και είμαι πλέον bar woman», συνέχισε.
Στη συνέχεια, μας μίλησε για το νέο strip club του Ν. Ηρακλείου που ακούει στο όνομα «Queens of the north»:

«Στο μαγαζί υπάρχει καλό κλίμα. Οι σχέσεις του προσωπικού με τις κοπέλες είναι εκπληκτικές και μέχρι τώρα παρ’ όλο που λειτουργούμε λίγο καιρό, βλέπουμε τον κόσμο να μας στηρίζει. Στο “Queens of the north” είμαι εδώ και ένα μήνα. Περνάω όμορφα και ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω γιατί με υποστηρίζουν πολύ οι άνθρωποι του μαγαζιού». «Είμαι χαρούμενη που ανήκω έδω. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε μέρα από το συνεχή κατακλυσμό του κόσμου. Νιώθω ότι θα μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμα».
Της ζητήσαμε να μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγούμενή της δουλειάς ως χορεύτρια στρίπερ. Για να δούμε τι μας είπε:

«Το κατά πόσο εύκολη είναι η επικοινωνία με τους πελάτες εξαρτάται από τη γυναίκα. Έχει να κάνει με την ενέργεια και το πόσο επικοινωνιακή είναι. Από την άλλη, έχει να κάνει και με την δεκτικότητα του ίδιου του πελάτη. Υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας. Σε κάποια μαγαζιά φαίνεται ξεκάθαρα και σε αλλά όχι. Το καλό με εμάς είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί το κλίμα είναι πολύ θετικό».
Ποιος ήταν όμως ο λόγος που άφησε αυτή την καριέρα και αποφάσισε να περιοριστεί αποκλειστικά στη μπάρα;

«Δεν θα γινόμουν ξανά χορεύτρια, γιατί γνώρισα τον άντρα μου και δεν μου αρέσει πλέον, επειδή είναι αφοσιωμένη εκεί. Ο άντρας μου δεν ζηλεύει πλέον, γιατί είμαι bar woman. Μπορεί να έρθει να μου μιλήσει κάποιος πελάτης, αλλά ποτέ δεν φλερτάρω μαζί του».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Μου άρεσε τότε που ήμουν χορεύτρια, ήμουν άλλος άνθρωπος. Έπινα κάθε βράδυ για να είμαι πιο επικοινωνιακή με τον κόσμο. Μου άρεσε πολύ όταν χόρευα στη σκηνή και με έβλεπαν πολλοί άντρες. Δεν έχω μετανιώσει όμως που το σταμάτησα».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα