10/Απρ/21
Θα κλείσει η νύχτα τέλη Οκτωβρίου;

Θα κλείσει η νύχτα τέλη Οκτωβρίου;

Αυτό το μήνα θα κριθούν όλα σε σχέση με τη συνέχιση της νυχτερινής ζωής.

Υπάρχουν δύο οπτικές γωνίες των ανθρώπων που είναι τα αφεντικά στη διασκέδαση της νύχτας. Η πρώτη υποστηρίζει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς ανατροπές και η δεύτερη πως τέλη του μήνα θα υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 1 το ξημέρωμα και απαγόρευση μουσικής.

Και καλά η απαγόρευση κυκλοφορίας, θα σήμαινε επιστροφή στο απογευματινο-βραδινό ωράριο 7-1, αλλά η απαγόρευση της μουσικής θα σημάνει αυτομάτως και κλείσιμο.

Και εδώ, λοιπόν, θα πρέπει να σταθούμε στο ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει ανεκτό σε καμία περίπτωση των περιπτώσεων. Θα πρέπει όλος ο κόσμος που ζει από τη νύχτα να ξεσηκωθεί και να δηλώσει την αντίστασή του σε κάτι τέτοιο. Δεν αντέχεται άλλος ένας χειμώνας χωρίς διασκέδαση.

6,5 περίπου εκατ. άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Για το τίποτα; Οι ειδικοί θέλουν να μας «πουλήσουν» το παραμύθι πως τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά. Κανένας δεν λέει ότι όσοι νόσησαν το τελευταίο 6μηνο δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Αυτοί επίσημα είναι γύρω στους 300.000, αλλά δεν υπάρχουν και αυτοί που κόλλησαν, δεν καταγράφηκε και περιμένουν να πέσουν τα αντισώματά τους για να εμβολιαστούν;

Τα πράγματα είναι απλά και η υπομονή έχει τελειώσει! Και πλέον, οι εκλογές δεν αργούν και ο κόσμος της νύχτας που ζει άμμεσα ή έμμεσα από αυτή, δεν θα ξεχάσει όταν έρθει η ώρα…

Ετικέτες:

#εμβολιασμοι
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *