19/Οκτ/22
Κίρα Νάιτλι: Η Βρετανίδα σταρ αρνείται να πρωταγωνιστεί σε σκηνές σεξ σκηνοθετημένες από άνδρες...

Κίρα Νάιτλι: Η Βρετανίδα σταρ αρνείται να πρωταγωνιστεί σε σκηνές σεξ σκηνοθετημένες από άνδρες…

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Βρετανίδα σταρ Κίρα Νάιτλι δήλωσε ότι από δω και στο εξής θα νιώθει άνετα γυμνή μόνο μπροστά σε γυναίκες σκηνοθέτες.

«Είναι εν μέρει αυταρέσκεια αλλά είναι και το ανδρικό βλέμμα. Μου είναι πολύ άβολο να προσπαθήσω να απεικονίσω αυτό που φαντάζεται το ανδρικό βλέμμα. Δεν θέλω άλλο αυτές τις απαίσιες σκηνές σεξ όπου είναι όλοι ιδρωμένοι και όλοι αγκομαχούν. Δεν με ενδιαφέρει πλέον να κάνω κάτι τέτοιο.»

Με αυτή τη δήλωση σε podcast του Chanel Connects, η Κίρα Νάιτλι ξεκαθάρισε πως από δω και στο εξής θα είναι πολύ επιλεκτική για τις σκηνές γυμνού και σεξ που θα κάνει σε μια ταινία. Στην απόφασή της έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι έγινε μητέρα (έχει δύο κορίτσια 5 και 1 έτους).

«Είμαι πολύ ματαιόδοξη και το κορμί μου έχει ήδη κάνει δύο παιδιά. Σε αυτή τη φάση προτιμώ να μην στέκομαι μπροστά σε μια ομάδα ανδρών γυμνή. Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και αποδοχής του σώματός μας νιώθω πως, λυπάμαι αλλά θα το έκανα αν ήταν μια γυναίκα στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Δεν είναι μια “οριστική απαγόρευση” αλλά ισχύει για τους άνδρες».

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Flix

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *