09/Απρ/21
Και φέτος κυριαρχούν τα ροζ βίντεο στο Big Brother…

Και φέτος κυριαρχούν τα ροζ βίντεο στο Big Brother…

Σάλος έχει προκληθεί στο «Big Brother», καθώς ακόμα δεν άρχισε το παιχνίδι έχουν αρχίσει… να διαρρέουν «ροζ» βίντεο των παικτών του φετινού κύκλου.Η αρχή έγινε με παίκτη, του οποίου το βίντεο κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΟΝ time», η οποία επισημαίνει ότι έχει στην κατοχή της το συγκεκριμένο βίντεο, ο παίκτης ποζάρει γυμνός μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη σε μπάνιο -άγνωστο αν είναι στο σπίτι του ή κάπου αλλού- και αυτοϊκανοποιείται.

Μάλιστα, απεικονίζεται ευκρινέστατα όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πρόσωπό του.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να είναι αυτό που «φωτογράφισε» ως περιστασιακή ερωτική του επαφή ο Θέμης Κανέλλος, περσινός παίκτης του reality.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο συγκεκριμένος παίκτης του φετινού «Big Brother» είναι γνωστό πως κινείται ερωτικά ανάμεσα και στα δύο φύλα, δηλαδή είχε κατά καιρούς ερωτικές σχέσεις και με γυναίκες αλλά και με άνδρες.

Δεύτερο βίντεο…

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, αυτό δεν είναι το μόνο ροζ βίντεο παίκτη που υπάρχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και πιο τολμηρό βίντεο του παίκτη, το οποίο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *