27/Οκτ/22
Μαγικός συνδυασμός για την Τζέλλα Ελευθερίου! Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και influencer στο Instagram...

Μαγικός συνδυασμός για την Τζέλλα Ελευθερίου! Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και influencer στο Instagram…

Η Τζέλλα Ελευθερίου έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προφίλ στο Instagram (δείτε το πατώντας εδώ) διότι κυρίως συνδυάζει ομορφιά και αισθητική. Το hot-news.gr την εντόπισε και της ζήτησε να μάθει κάποια πράγματα για εκείνη. Το συμπέρασμα είναι ότι εκτός από όμορφη, είναι και ένα μορφωμένο κορίτσι”.

“Ονομάζομαι Τζελλα Ελευθεριου και σε λίγες μερες γίνομαι 22 ετών. Κατάγομαι από την Χίο και έχω ριζες από Αμερική. Σπουδάζω ψυχολογία στο Eθνικό και Kαποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να ειδικεύσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία σε κάποιον τομέα σχετικό με τα παιδιά. Αυτό το διάστημα στα πλαίσια των σπουδών μου κάνω μια έρευνα για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό, μελετώντας παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Παράλληλα με τις σπουδές μου, ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χορο, ενώ βρίσκομαι σε επαγγελματική σχολή χορού στην Αθήνα.”

Μας μίλησε και για τη σχέση της με το Instagram που τόσο λατρεύει…

Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με το Instagram, προωθώντας εταιρίες και σελίδες στον λογαριασμό μου. Λατρεύω την μόδα και τα ρούχα! Το γεγονός ότι βρίσκομαι καθημερινά σε διαφορετικά μαγαζιά με ρούχα φωτογραφίζοντας-διαφημίζοντας τα, είναι κάτι που έχει συμβάλει ιδιαίτερα στην διαμόρφωση του στυλ μου και του τρόπου που εκφράζω διαφορετικά συναισθήματα μου από τον τροπο που ντυνομαι.

Ποιος είναι όμως ο ιδανικός άντρας για εκείνη?

“Ο ιδανικός άντρας δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και η ιδανική γυναίκα ή η ιδανική σχέση. Κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του, μοναδική ιδιοσυγκρασία. Το θεμα είναι αυτή του η ιδιοσυγκρασία να ταιριάζει ως επι το πλείστον με την δίκη μου. Το τρίπτυχο ωστόσο, ώστε να δω κάποιον άνδρα σοβαρά είναι το εξης: αφοσίωση, σεβασμός και κατανόηση! And that’s something hard to find.”

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *