20/Νοέ/22
Νέα Υόρκη: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε swinger party...

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε swinger party…

Άδοξο τέλος είχε ένα παράνομο πάρτι για swingers στην περιοχή Κουίνς της Νέας Υόρκης, αφού διαλύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά από έφοδο των Αρχών.

Το κλαμπ Caligula διαφημίζεται ως πριβέ κλαμπ για τους ανθρώπους, που υιοθετούν τον τρόπο ζωής των swingers και είναι υπέρ της αμοιβαίας ανταλλαγής σεξουαλικών συντρόφων.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται ανακοίνωση από το Γραφείο του Σερίφη της Νέας Υόρκης, στο «Caligula», που διαφημίζεται στο Facebook ως ένα «πριβέ και πολυτελές swingers club στην περιοχή της Αστόρια», διασκέδαζαν πάνω από 80 άτομα, ακούγοντας μουσική και πίνοντας αλκοόλ, που η επιχείρηση σέρβιρε παράνομα, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια.

Το κλαμπ βρίσκεται σε μία περιοχή της πόλης που το ανώτατο όριο για εκδηλώσεις εσωτερικών χώρων αυτή την περίοδο είναι τα 25 άτομα.

Την άνοιξη, η Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο της πανδημίας και μετά από αυστηρό lockdown, τα μέτρα χαλάρωσαν για λίγο, επιτρέποντας το άνοιγμα των μπαρ, των εστιατορίων και των μουσείων με συγκεκριμένα όρια. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως οι δείκτες μεταδοτικότητας αυξήθηκαν, τα σχολεία όλων των βαθμίδων έκλεισαν και αναμένονται νέοι περιορισμοί.

Εις βάρος του διευθυντή της επιχείρησης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση έκτακτων μέτρων για την προστασία της υγείας και για πώληση παράνομου αλκοόλ, ενώ του επιβλήθηκαν και πρόστιμα άνω των 16.000 δολαρίων.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *