20/Νοέ/22
Ντάκοτα Σκάι: H γνωστή πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή...

Ντάκοτα Σκάι: H γνωστή πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή…

Η Ντακότα Σκάι, γνωστή πορνοστάρ του Διαδικτύου, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 27 ετών, μερικές εβδομάδες αφού είχε δεχτεί επικρίσεις επειδή πόζαρε γυμνόστηθη μπροστά από γκράφιτι για τον Τζορτζ Φλόιντ, Αφροαμερικανό ο θάνατος του οποίου στα χέρια αστυνομικών προκάλεσε ταραχές στις ΗΠΑ.

Όπως γράφει η The Sun, η Ντακότα Σκάι, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Λόρεν Σκοτ, πέθανε σε ένα τροχόσπιτο στο Λος Άντζελες την Τετάρτη και ταυτοποιήθηκε από τον σύζυγό της. Δεν έχει διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της, μα η θεία της, Λίντα Άρντεν, είπε ότι η ανηψιά της ήταν αλκοολική και πάλευε ενάντια στην εξάρτηση από το fentanyl.

Όπως είπε στη The US Sun, «η πραγματική ιστορία της ζωής της και το πώς βρέθηκε σε αυτή τη βιομηχανία ήταν πραγματικά μια τραγωδία. Πέθανε σχεδόν ακριβώς δύο χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία ήταν η μικρή αδελφή μου, από εξάρτηση και αλκοολισμό».

«Η Λόρεν ήταν προϊόν μιας πολύ δυσλειτουργικής οικογένειας, με ναρκωτικά, αλκοόλ, σωματική, συναισθηματική, λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση».

Η πορνοστάρ, που είχε αρχίσει την καριέρα της το 2013, είχε δεχτεί επικρίσεις τον προηγούμενο μήνα όταν ανέβασε φωτογραφία μπροστά από το γκράφιτι για τον Φλόιντ στο Instagram, όπου έδειχνε το στήθος της. Είχε γράψει «Ευτυχισμένη ημέρα του Τζορτζ Φλόιντ στη Σάντα Μπάρμπαρα», επιδοκιμάζοντας το γκράφιτι και ευχόμενη ισότητα για όλους, ωστόσο πολλοί την αποδοκίμασαν, ισχυριζόμενοι ότι έδειχνε ασέβεια.

Σύμφωνα με τη θεία της, αντιμετώπιζε «δαίμονες τους οποίους δεν θα καταλάβει κανείς αν δεν τους ζήσει».

Ετικέτες:

#νεκρή
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *