13/Νοέ/22
Οι 5 μύθοι του πρωκτικού σεξ...

Οι 5 μύθοι του πρωκτικού σεξ…

Αρκετοί είναι οι μύθοι και οι προκαταλήψεις που υποβιβάζουν το πρωκτικό σεξ. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε τους 5 μύθους που κάνουν τα ζευγάρια να διστάζουν την δόκιμη του.

1.Πόνος

Ο πρωκτικός έρωτας δεν σημαίνει παράλληλα και πόνος, είναι αναλόγως την γυναίκα. Πριν συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει γίνει συζήτηση γι’ αυτό το θέμα, έτσι ώστε να έχετε πάρει και τα κατάλληλα μέτρα, όπως λιπαντικό. Είναι απαραίτητο οι άντρες να εκφράσουν αυτήν τους την επιθυμία στην γυναίκα χωρίς φόβο, γιατί μπορεί και η ίδια να ήθελε, αλλά να ντρεπόταν.

2. Δεν είναι αναγκαίο το προφυλακτικό

Είναι απαραίτητο το προφυλακτικό στην πρωκτική διείσδυση, γιατί η μετάδοση νοσημάτων, όπως χλαμύδια, ηπατίτιδα, HIV, είναι πιο εύκολη. Επίσης, είναι σημαντικό αν θέλετε να περάσετε σε κολπικό σεξ αμέσως μετά, να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό προφυλακτικό για να μην μεταδοθούν τυχόν μικρόβια.

3.Ο άντρας το θέλει πιο πολύ

Άλλος ένας μύθος είναι ότι οι άντρες το προτιμούν περισσότερο από τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών, που το ζητάνε από μόνες τους. Βέβαια, πολλοί θέλουν να ικανοποιηθούν με το πρωκτικό σεξ, αλλά ντρέπονται να το ζητήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κάποιος, γιατί μπορεί και η κοπέλα ή ο άντρας να το έχει σαν φαντασίωση ή σαν ικανοποίηση.

4.Γίνεται όπως και στις τσόντες

Υπάρχει για αρκετούς η άποψη ότι όλα γίνονται τόσο αυθόρμητα και τόσο ομαλά, όπως στις τσόντες. Αυτό όμως δεν ισχύει, γιατί αυτοί που συμμετέχουν σε ταινία πορνό είναι επαγγελματίες και πολλοί έχουν την αντίληψη ότι όλοι έχουν μεγάλα πέη και αρκετή αντοχή. Όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι σημαντικό να έχει γίνει συζήτηση και προετοιμασία πιο πριν, επειδή το πρωκτικό είναι ευαίσθητο θέμα και δεν μπορεί να γίνει αυθόρμητα από την πρώτη φορά.

5.Δεν χρειάζεται χρήση sex toys

Για να γίνει όσο πιο ανώδυνα γίνεται χρειάζεται η χρήση πρωκτικής σφήνας. Έτσι με την χρήση και του λιπαντικού, η περιοχή θα είναι πιο “ ανοιχτή” και μ’ αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει περισσότερο την παρτενέρ να μην νιώσει πόνο, αλλά ηδονή.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *