20/Νοέ/22
Ο ορισμός του sex machine οι αρχαίοι Έλληνες! Έκαναν σεξ 12 φορές την ημέρα!

Ο ορισμός του sex machine οι αρχαίοι Έλληνες! Έκαναν σεξ 12 φορές την ημέρα!

Ο γάμος και τα… συζυγικά καθήκοντα στην αρχαία Ελλάδα διαφέρουν παρασάγγας με όσα συνηθίζουμε πλέον στις μέρες μας.

Ως γνωστόν, η θέση της γυναίκας στην ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα είναι γνωστό πως ήταν υποβαθμισμένη και απόλυτα υποταγμένη στον άνδρα.

Οι άνδρες ζητούσαν από τις συζύγους τους ό,τι βάλει ο νους από κόλπα στο σεξ ώστε να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές παρορμήσεις τους, τα οποία πολλές φορές άγγιζαν και τα όρια των… «βασανιστηρίων».

Από την άλλη, εκείνοι για να αντέξουν τις «εργατοώρες» στο κρεβάτι έπαιρναν πολύ συχνά το κατιτίς τους από φυτικά γιατροσόφια και λέγεται μάλιστα πως έφταναν μέχρι τις 12 φορές σεξ την ημέρα!

Σύμφωνα με το βιβλίο, “The Myth of Sacred Prostitution in Antiquity” της ιστορικού Stephanie Budin, υπήρχαν πολλές συνταγές για να κρατούν τον άνδρα σε καλή ερωτική φόρμα, όπως για παράδειγμα να έχουν επί ώρες στύση. Το μέλι σε συνδυασμό με πιπέρι ήταν μία από τις διαδομένες συνταγές στην προετοιμασία του σεξ.Άλλη μία εναλλακτική στο σημερινό μπλε χαπάκι ήταν ένα ινδικό φυτό που προκαλούσε ισχυρή στύση σε καθημερινή βάση.

Οι άνδρες έπαιρναν μία ουσία από το φύλλωμα και το άλειφαν στα γεννητικά τους όργανα προκειμένου να απολαύσουν ατελείωτη ηδονή με τη γυναίκα τους.

Για να σταταμάτησουν όμως την… αδιάκοπη «ανύψωση» χρησιμοποιούσαν στο τέλος της πράξης λίγες σταγόνες από ελαιόλαδο ως αντίδοτο για να καλμάρουν..

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα