26/Νοέ/22

Ο Dj Λάκης του «Golden Queens» αποκαλύπτει: «Εγώ έβαλα τις βάσεις του ελληνικού πορνό»

Είναι σημαντικό μέρος της ιστορίας της strip σκηνής στην Ελλάδα!

Ο λόγος για τον dj Λάκη, τον οποίο συναντάμε κάθε βράδυ στο «Golden Queens» να παίζει τις απίστευτες μουσικάρες του. Το Hot-news.gr που παρακολουθεί στενά τα συγκεκριμένα μαγαζιά, δεν θα μπορούσε να μην τον γνωρίσει και να μην συζητήσουμε μαζί του πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1974 στο καμπαρέ Coronet», μας αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη του δουλειά ως Dj. Σε μία εποχή που η διασκέδαση του άντρα ήταν τα καμπαρέ καθώς δεν είχαμε γνωρίσει τον υπέροχο κόσμο του στριπ.

Στη συνέχεια, του ζητήσαμε να μας αναφέρει τους σημαντικότερους σταθμούς της επαγγελματικής του πορείας στο χώρο του στριπ, στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία 30 χρόνια. «Το 1991 που ξεκίνησαν τα strip clubs στην Ελλάδα, ήρθαν κάποιοι Γερμανοί και μου έκαναν μια πρόταση για να δουλέψω σε strip club. Έτσι ξεκίνησα να δουλεύω για πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί. Έπειτα άνοιξε ένα καινούργιο μαγαζί, το Σιρόκο, στο οποίο πήγα να δουλέψω και μετά έφυγα και πήγα στο “Baby O”. Τότε κάναμε τα show, τις μουσικές και την παρουσίαση μαζί με τον Μιχάλη. Στο συγκεκριμένο μαγαζί ήμουν μέχρι το 2006 και μετά πήγα στο “Star” στο Ν.Ηράκλειο. Το 2007 πήγα στο “Alcatraz” το φτιάξαμε το μαγαζί, γινόταν χαμός από κόσμο και έτσι άφησε ιστορία. Το 2009 μου έγινε μια καλή πρόταση,από τον ιδιοκτήτη του “Kinky Opera”, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Το 2012 σταμάτησα να δουλεύω στην Αθήνα γιατί δεν με συνέφερε οικονομικά και πήγα στη Θεσσαλονίκη σε ένα άλλο strip club μέχρι το 2015. Μέχρι το 2017 κάλυπτα κάποια ρεπό. Το 2017 πήγα στο καινούργιο μαγαζί το “String”, για να το βοηθήσω, αλλά έμεινα για λίγο εκεί. Μετά συνέχισα την καριέρα μου στο “Anonymo”, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί για κάποιους λόγους. Τέλος, ήρθα στο “Golden Queens” και είμαι εδώ και 4 χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί», δήλωσε.

«Ο Κώστας, ο ιδιοκτήτης του “Golden Queens”, είναι ένας νέος επιχειρηματίας. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι κάθεται να ακούσει αυτό που έχει να του πει ο άλλος. Έχει μεγάλο μέλλον ως επιχειρηματίας», ανέφερε και σαν Hot-news.gr δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου.

Με απόλυτα αφοπλιστική ειλικρίνεια δεν δίστασε να πει πως: «Το βασικό μου κίνητρο για να δουλέψω σε κάποιο μαγαζί είναι το χρήμα. Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με τα γύρω γύρω του μαγαζιού. Κοιτάω να κάνω την δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ και να μην μου αποσπούν την προσοχή αλλά πράγματα».

Όσο για το αν αντέχει με τα σκληρά ωράρια της νύχτας, εκείνος μας απάντησε πως:

«Είμαι 55 χρόνων και το ωράριο είναι εξωφρενικό στα strip clubs. Παραδόξως όμως δεν έχω αισθανθεί ποτέ να θέλω να τα παρατήσω. Εγώ δουλεύω παράλληλα και στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό “Easy 97,2” ως ραδιοφωνικός παραγωγός.Εγώ οικονομικά μπορώ να ζήσω μόνο από αυτή τη δουλειά, γιατί πλέον μετά από τόσα χρόνια έχω καταφέρει να χτίσω ένα όνομα το οποίο το ξέρει ο οποιοσδήποτε του χώρου», ξεκαθάρισε.

Άραγε, σκέφτηκε ποτέ να παίξει μουσική σε άλλο είδος μαγαζιών; «Εμένα με απασχολεί μόνο η strip σκηνή και δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να πάω να δουλέψω στα μπουζούκια ή σε κάποιο club».

Πόσο σημαντικός είναι κατά τη γνώμη του ο ρόλος του Dj σε ένα strip club; «Ο DJ είναι η αρχή και το τέλος του μαγαζιού, αν δεν βγει o DJ δεν κινείται τίποτα»

Πώς περνά όμως τη μέρα του;

«Η καθημερινότητά μου είναι να ξυπνάω κατά τις 11 το πρωί, αν κοιμηθώ στο 6 το πρωί, βγάζω τα 4 σκυλιά μου βόλτα και ασχολούμαι με αυτά καθημερινά. Έχω μια φυσιολογική ζωή».

Μία απρόσμενη αποκάλυψη που μας έκανε, καθώς δεν περιμέναμε να μάθουμε πως είναι από τους πρωτεργάτες του ελληνικού πορνό, πίσω από τις κάμερες φυσικά: «Τον Γκουσγκούνη εγώ τον έβγαλα και έβαλα τις βάσεις για το πορνό στην Ελλάδα. Με τον Γκουσγκούνη έχουμε γράψει ιστορία και είχα καταλάβει από την αρχή ότι ήταν γι’ αυτήν την δουλειά».

Ήταν δεδομένο πως θα θέλαμε να μάθουμε τη γνώμη του για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ερωτικές ταινίες: «Το πορνό στην Ελλάδα θεωρώ ότι είναι πολύ υποβαθμισμένο σε σχέση με άλλους κολοσσούς εταιριών ερωτικού περιεχομένου. Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί κάποιος να πληρώσει να δει ελληνική ταινία πορνό, ενώ στο Ίντερνετ υπάρχουν ανεξάντλητες επιλογές».

«Δεν θα ξαναγυρνούσα στο χώρο του πορνό προς το παρών, γιατί το Ίντερνετ όπως ανέφερα και πιο πριν είναι ασυναγώνιστο», κατέληξε.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *