13/Οκτ/22
Παίχτης του NBA εμφανίστηκε σε    strip club

Παίχτης του NBA εμφανίστηκε σε strip club, χωρίς να φοράει μάσκα…

Ένα έντονο σκάνδαλο συγκλονίζει τους Χιούστον Ρόκετς, αφού ο σούπερ σταρ της ομάδας, ο Τζέιμς Χάρντεν, πήγε σε στριπτιτζάδικο χωρίς να φοράει μάσκα.

Το μεγαλύτερο αστέρι των Χιούστον Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν, απουσιάζει από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας του NBA και υπάρχει λόγος.

Ο σύλλογος είπε ότι ο λόγος ήταν για το πρωτόκολλο υγιεινής NBA για τον κορονοϊό, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πριν από την έναρξη των προετοιμασιών, ο Χάρντεν φέρεται να είπε στους διοικούντες των Rockets να του βρουν ένα νέο σύλλογο, αλλά δεν εκπλήρωσαν την επιθυμία του, οπότε αποφάσισε προφανώς να τους εκδικηθεί.

Αν και ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστεί στην ατομική προπόνηση, αυτό δεν συνέβη και το Σαββατοκύριακο φέρεται να ήταν σε ένα στριπ κλαμπ στην Ατλάντα χωρίς να ακολουθεί τα μέτρα προστασίας.

Ο «μούσιας» τρελάθηκε με μια στριπτιζέρ και δεν είχε μάσκα, ενώ πέταξε δεκάδες χαρτονομίσματα στον αέρα τραβώντας την προσοχή. Ο Χάρντεν έχει ένα άλλο διετές συμβόλαιο με το Χιούστον και αναμένεται να παραμείνει στο σύλλογο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα