11/Οκτ/21
Προσοχή: Καλλονές στο διαδίκτυο υπόσχονται σεξ και «γδύνουν» τα θύματά τους χωρίς καν να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους! (pics)

Προσοχή: Καλλονές στο διαδίκτυο υπόσχονται σεξ και «γδύνουν» τα θύματά τους χωρίς καν να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους! (pics)

Εκρηκτικές διαστάσεις στο Instagram παίρνει το φαινόμενο τόσο του πληρωμένου σεξ όσο και του οφθαλμόλουτρου επί χρήμασι, με αρκετούς χρήστες όχι μόνο να μπαίνουν στον πειρασμό να υποκύψουν στις «σειρήνες» σέξι υπάρξεων αλλά και να «κλαίνε» τα χρήματά τους!

Ο κόσμος του Instagram δεν είναι μόνο influencers, που βγάζουν ένα σωρό χρήματα με giveaways προϊόντα από πασίγνωστες εταιρίες ένδυσης ή προϊόντων ομορφιάς, «φίλτρα» σε φωτογραφίες και ακολούθους, που αρέσκονται να ζούνε στιγμές από τη ζωή celebrities, την οποία τούς προσφέρουν απλόχερα!

Το φαινόμενο του πληρωμένου σεξ και του ιντερνετικού «μπανιστηριού» γιγαντώθηκε τους μήνες της καραντίνας, με χιλιάδες έγκλειστους χρήστες να αναζητούν διαφυγή από τη μίζερη καθημερινότητά τους μέσω του Instagram. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν και εκατοντάδες πανούργες καλλονές, που μετέτρεψαν την εφαρμογή σε μια ροζ πλατφόρμα, η οποία στα χέρια τους λειτουργούσε ως ένα άτυπο ροζ σάιτ πληρωμένου σεξ. Από την άλλη, κάποιες αποφάσισαν να «θάψουν» τον… τζάμπα και να ζητούν χρήματα από ακολούθους τους, προκειμένου να βλέπουν σε πιο πριβέ καταστάσεις σέξι ή ημίγυμνες φωτογραφίες τους.

Στην πρώτη περίπτωση τα κορίτσια που αναζητούν συντροφιά διά σώζης και αντί αμοιβής «σκανάρουν» πρώτα το προφίλ του χρήστη. Αν διαπιστώσουν πως ακολουθεί σέξι μοντέλα και wannabe σταρλετίτσες, που έχουν το προφίλ τους γεμάτο με πικάντικες φωτογραφίες του, τον ακολουθούν στο Instagram. Τότε προχωρούν στο δεύτερο σκέλος του σατανικού σχεδίου τους. Χωρίς αιδώ αποκαλύπτουν μέσω μηνύματος τον πραγματικό λόγο της ιντερνετικής τους προσέγγισης και γνωριμίας, που δεν είναι άλλος από την ερωτική συνεύρεση αντί αμοιβής.

Αν το θύμα τσιμπήσει «τυφλωμένο» από τα κάλλη της υποψήφιας ερωτικής παρτενέρ, δίνονται αναλυτικά tips, αντίστοιχα με αυτά που συναντά κανείς αν θελήσει συντροφιά μέσω ροζ σάιτ πληρωμένου σεξ. Τιμή ανά ώρα, χώρος συνάντησης (συνήθως σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής) και λίστα των υπηρεσιών. Εκεί όμως είναι που μπαίνει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σατανικού σχεδίου, μια και οι κυρίες του πληρωμένου σεξ θέτουν ως προϋπόθεση για να κλειστεί το ροζ ραντεβού την… προπληρωμή τους. Οχι βέβαια όλου του ποσού, αλλά ενός μέρος του, κάτι σαν «προστάντζα» δηλαδή, λέγοντας πως τα υπόλοιπα θα δοθούν στο χέρι μόλις συναντηθούν!

H διαδικασία που ζητείται από τον πελάτη έχει ως εξής: Την αποστολή της «προστάντζας» είτε online είτε μέσω mobile εφαρμογής παγκόσμιας εταιρίας πληρωμών και συναλλαγών! Αν ο πελάτης τσιμπήσει, στέλνει τα χρήματα και περιμένει τις οδηγίες για να κάνει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις πραγματικότητα στο κρεβάτι ξενοδοχείου! Και μπορεί τα χρήματα να αποστέλλονται, όμως το ροζ ραντεβού δεν γίνεται ποτέ, μια και η σατανική καλλονή γίνεται άφαντη! Ναι, όσο και αν απίστευτο ακούγεται, τα θύματα είναι πολλά! Είναι πολλοί οι χρήστες του Instagram που δεν περνά καν από το μυαλό τους ότι θα πέσουν στον ιστό μιας καλοστημένης απάτης, γαρνιρισμένης με υποσχέσεις για σεξ!

Αυτό περιέγραψε και στην «Espresso» θύμα αδίστακτης καλλονής και με αφορμή την ιστορία του, αρχίσαμε να ψάχνουμε τον αθέατο (;) κόσμο του Instagram! Το θύμα απέστειλε 100 ευρώ στην κοπέλα (δίνοντας το 1/3 του συμφωνηθέντος ποσού της ερωτικής συνεύρεσης), η οποία φυσικά δεν έγινε ποτέ! Αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν εκεί έξω δεκάδες υποψήφια θύματα που μπορεί να «τσιμπήσουν», πάρτε ένα κομπιουτεράκι και υπολογίστε πόσα χρήματα μπορεί να βγάζουν με πανεύκολο τρόπο εκατοντάδες ιέρειες του δήθεν πληρωμένου σεξ!

Όπως όμως προαναφέραμε, δεν είναι μόνο ο ιστός των τάχα μου ροζ συνευρέσεων που υφαίνουν αδίστακτα call girls στο Instagram! Ο κατάλογος των Ελληνίδων που προσφέρει αντί αμοιβής σετ γυμνών φωτογραφιών τους σε ακολούθους είναι τεράστιος. Και σε αυτές τις περιπτώσεις η καραντίνα βοήθησε στην εξάπλωση της «πανδημίας» του πληρωμένου οφθαλμόλουτρου!

Πολλές καλλονές κλεισμένες στο σπίτι τους βρήκαν τον τρόπο να βγάλουν εύκολα και ξεκούραστα πολλά χρήματα! Σου λένε: «Γιατί να ανεβάζω τζάμπα τις φωτογραφίες μου; Θα ανεβάσω και άλλο το level (βγάζοντας ακόμη πιο “πιπεράτα” κλικ) και θα τα κονομάω».

Γιατί φανταστείτε: Αν για ένα σετ φωτογραφιών κάθε χρήστης πληρώνει από 10 έως 50 -για παράδειγμα- ευρώ, πόσο είναι το μηνιάτικο της καθεμιάς από αυτές! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ε.Α., που με στόρι της γνωστοποίησε το νέο της πρότζεκτ: «Μπανιστήρι επ’ αμοιβή!» Η ίδια έχει φροντίσει στον λογαριασμό της να έχει ένα πλούσιο πορτφόλιο με ημίγυμνες φωτογραφίες και έτσι, αφού έριξε το «δόλωμα», αποφάσισε πλέον να «φουσκώσει» τον τραπεζικό της λογαριασμό! Και αυτή είναι μια περίπτωση… Υπάρχουν δεκάδες άλλες, τις οποίες θα αναδείξουμε πολύ σύντομα! Ετσι, για να υπάρχει και λίγο σασπένς!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *